Afdeling

De zware kwaliteit Hy-Land componenten waaruit de speeltoestellen zijn vervaardigd voldoen aan de hoogste eisen en standaarden en worden regelmatig gestest op kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten van Hy-land zijn daarnaast water afstotend en dubbel gegalvaniseerd.

Kwaliteit van Hy-Land

Hy-Land speeltoestellen zijn zorgvuldig ontworpen om een optimale veiligheid te kunnen garanderen. Alle Hy-Land speeltoestellen zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland, volgens de Europese Standaard EN 1176-1:2008, dat wil zeggen: voor gebruik op openbare speelplaatsen. Om elk afzonderlijk speeltoestel te bestempelen als ‘goedgekeurd’ heeft Hy-Land een speciaal logo laten vervaardigen, dat u op uw speeltoestel zult aantreffen bij aankoop.

Hy-Land : Eenvoud siert!

Hy-Land speeltoestellen zijn gemakkelijk in de installatie en vereisten nagenoeg geen onderhoud. Alle informatie die u nodig heeft tijdens het opbouwen van het speeltoestel vindt u dan ook in het 4-stappen-plan van Hy-Land : 1) Veiligheid, 2) Zagen en Boren, 3) Installatie en 4) Inspectie & Onderhoud. Voor de eventuele administratie van periodieke inspectie- en onderhoudswerkzaamheden wordt bij elk speeltoestel een logboek geleverd.