Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Blokhutdeuren

Om met de deur in huis te vallen: Een deur is een onmisbaar assortiment voor jouw blokhut! Bij NuBuiten hebben we een groot accessoire enkele en dubbele deuren. 

Welk type deur wil je? 

Blokhutdeuren 

Bij NuBuiten hebben wij verschillende deuren in ons assortiment, voor elk project helpen wij je graag op weg. 

Verschillende uitvoeringen blokhutdeuren

Om een toegang te maken in jouw project bieden wij onze buitendeuren aan in 2 verschillende uitvoeringen. 

Bij NuBuiten kun je kiezen voor een enkel deur en dubbele deur, de  maten zijn variërend maar wel vaste maten hierin is maatwerk niet mogelijk. 

Klik hier voor onze enkele deuren. 

Klik hier voor onze dubbele deuren.   

Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit verschillende soorten blokhutdeuren, de keuze bestaat uit het volgende: 

  • Dichte deuren 
  • Glas deuren 
  • Roede verdeling 

Houtsoorten en verduurzaming 

Niet alleen is het mogelijk om verschillende uitvoeringen te bestellen, wij hebben in ons assortiment 3 verschillende houtsoorten en daarnaast bieden wij ook nog een aluminium variant aan. 

De keuze kun je bij NuBuiten maken uit: Douglas, Vuren, Meranti en Aluminium, zo heb je voor elk project een ruime keuze. 

Als extra mogelijkheid bieden wij ook een aantal varianten aan met behandelding. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit wit of zwart gespoten. 

Wij adviseren daarnaast om de onbehandelde deuren te behandelen met een beits die speciaal geschikt is voor ramen en deuren. Deze beits wordt gebruikt om de werking van houtproducten zoveel als mogelijk tegen te houden.  

Klik hier naar de behandeling voor Deuren.  

Kan ik deze deur ook voor binnen gebruiken? 

Het antwoordt hierop is nee, dit betreft een buitendeur en zal niet geschikt zijn voor binnen. 

Buitendeuren zijn hiervoor niet bestand en zal binnen de kortste tijd gaan kromtrekken. 
Douglas hout is in een tuinhoutsoort, welke ruimte nodig heeft om te werken.  

Projecten  

Onze montageploeg heeft door de jaren heen veel projecten opgeleverd. Om je een klein inzicht te geven hoe onze tuinhuisdeuren er in een project uitziet Klik dan hier! 

Montage  

De meeste deuren worden geleverd inclusief kozijn en hang en sluitwerk, dit kan per product verschillen en kijk dit goed na per product. De deur zal los worden geleverd in het kozijn, de montage is eenvoudig maar bij hulp kunnen wij je voorzien van een handleiding of tips door onze adviseurs!  

Enkele deur steellook voor overkapping douglas kapschuur douglas enkele deur met raam zwart beslag voor overkapping of tuinhuis

Blokhutdeuren 

Bij NuBuiten hebben wij verschillende deuren in ons assortiment, voor elk project helpen wij je graag op weg. 

Verschillende uitvoeringen blokhutdeuren

Om een toegang te maken in jouw project bieden wij onze buitendeuren aan in 2 verschillende uitvoeringen.  Bij NuBuiten kun je kiezen voor een enkel deur en dubbele deur, de  maten zijn variërend maar wel vaste maten hierin is maatwerk niet mogelijk.  Klik hier voor onze enkele deuren.  Klik hier voor onze dubbele deuren.    Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit verschillende soorten blokhutdeuren, de keuze bestaat uit het volgende: 
  • Dichte deuren 
  • Glas deuren 
  • Roede verdeling 

Houtsoorten en verduurzaming 

Niet alleen is het mogelijk om verschillende uitvoeringen te bestellen, wij hebben in ons assortiment 3 verschillende houtsoorten en daarnaast bieden wij ook nog een aluminium variant aan.  De keuze kun je bij NuBuiten maken uit: Douglas, Vuren, Meranti en Aluminium, zo heb je voor elk project een ruime keuze.  Als extra mogelijkheid bieden wij ook een aantal varianten aan met behandelding. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit wit of zwart gespoten.  Wij adviseren daarnaast om de onbehandelde deuren te behandelen met een beits die speciaal geschikt is voor ramen en deuren. Deze beits wordt gebruikt om de werking van houtproducten zoveel als mogelijk tegen te houden.   Klik hier naar de behandeling voor Deuren.  

Kan ik deze deur ook voor binnen gebruiken? 

Het antwoordt hierop is nee, dit betreft een buitendeur en zal niet geschikt zijn voor binnen.  Buitendeuren zijn hiervoor niet bestand en zal binnen de kortste tijd gaan kromtrekken. Douglas hout is in een tuinhoutsoort, welke ruimte nodig heeft om te werken.  

Projecten  

Onze montageploeg heeft door de jaren heen veel projecten opgeleverd. Om je een klein inzicht te geven hoe onze tuinhuisdeuren er in een project uitziet Klik dan hier! 

Montage  

De meeste deuren worden geleverd inclusief kozijn en hang en sluitwerk, dit kan per product verschillen en kijk dit goed na per product. De deur zal los worden geleverd in het kozijn, de montage is eenvoudig maar bij hulp kunnen wij je voorzien van een handleiding of tips door onze adviseurs!   Enkele deur steellook voor overkapping douglas kapschuur douglas enkele deur met raam zwart beslag voor overkapping of tuinhuis