Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd vanbinnen 4 werkdagen in huis“.

Bestsellers

Favoriet bij NuBuiten. Favoriet bij iedereen!

Tuinhout van NuBuiten

Kwaliteit is prioriteit.

Bekijk ons tuinhout

Als u wel eens in ons Experience Center geweest bent aan de Giessenzoom in Hardinxveld-Giessendam dan kan het u niet ontgaan zijn; wij zijn houtliefhebbers in hart en nieren!

Of het nu gaat om onder druk geïmpregneerd Scandinavisch vuren, fijnbezaagde planken eikenhout, douglashouten balken of vlonderplanken, wij kopen met zorg de beste partijen tuinhout in om een constante topkwaliteit te kunnen waarborgen. Het motto bij NuBuiten luidt “buitengewoon genieten” en dat is exact wat we met ons uitgebreide assortiment aan tuinhout mogelijk willen maken. Voor elke nieuwe schuur, vlonder, beschoeiing of overkapping leveren wij de beste natuurlijke materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van een kwaliteitsproduct!

Kom gerust onze producten bekijken in ons Experience Center. Maak hiernaast een afspraaak!

Bij het kopen van tuinhout is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

Ten eerste is de kwaliteit van het tuinhout uiteraard van belang. Onze topkwaliteit Noord-Europees vuren heeft een lange en bovengemiddelde groeitijd doorgemaakt, waardoor het hout een zeer dichte, en dus hoogwaardige, structuur heeft. Daarnaast vinden we het bij NuBuiten belangrijk om op een gezonde en verantwoorde manier om te gaan met houtproductie en -handel. Daarom is ál ons tuinhout FSC gecertificeerd! Als derde is de duurzaamheid van het tuinhout een punt om rekening mee te houden. Wij bieden u onder andere onder druk geïmpregneerd tuinhout aan, waarbij het hout tot op de kern geïmpregneerd wordt en niet zoals bij andere methoden slechts oppervlakkig. Alle reden dus om met een gerust hart uw tuinhout voor het aankomende seizoen in te slaan bij NuBuiten!

Onze houtsoorten
Onze houtsoorten
Van vuren tot bangkirai

Kom je er niet uit?

Wij helpen je op weg!

Service

Onze specialisten staan voor je klaar!

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakt buitenverblijf
Partners van NuBuiten
Partners van NuBuiten
Onze speciaal geselecteerde partners staan voor je klaar

William op Woensdag

Dé manier om te leren over hout!