terug naar home

Vlonder

Vlonderplanken Vlonders

Of het nu gaat om grenen vlonderplanken, of hardhouten en vuren vlonderplanken, bij NuBuiten.nl bent u áltijd het voordeligst uit! Maak uw keuze uit ons brede assortiment kwaliteits vlonderplanken of kom kijken in onze showroom, waar u o.a. composiet vlonderplanken, grenen vlonderplanken en vlonderplanken van hardhout opgesteld kunt zien. 

Terrasplanken van hout

Met de houten terrasplanken van NuBuiten creëert u binnen no-time een luxueus ogend en authentiek houten terras. Zo veelzijdig als een terras maar kan zijn, zoveel planken zijn er bij NuBuiten te koop. Wat denkt u bijvoorbeeld van een voordelig grenen of vurenhouten terras? Deze vlonderplanken laten zich uitstekend en eenvoudig verzagen, zijn te koop in geïmpregneerde of blanke variant, en niet onbelangrijk: zijn het gehele seizoen door superscherp geprijsd. Kiest u voor een wat hardere houtsoort? Kijk dan eens naar Douglas, een traaggroeiende houtsoort, die Noord-Europees van afkomst is. Gaat u echt voor topkwaliteit, en investeert u in een vlonderplank die minstens 25 jaar meegaat zonder behandeling? Dan raden we u één van onze hardhouten planken aan. 

Vlonderplank per m2 of per stuk

Om het u makkelijk te maken bieden we al onze vlonderplanken aan in m2-prijs én per stuk. Zo kunt u eenvoudig uw prijs berekenen op de manier die u prettig vindt. Een stukje 'buitengewoon genieten' dat we u graag bieden. Wilt u liever assistentie van één van onze productspecialisten? Gebruik dan de chat, mail of telefoon om inhoudelijk overleg te hebben over de toepassingen en verwerking van uw vlonderplanken.