Retour & Annuleren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om gebruik te maken van dit recht willen wij je vragen jouw retour aan te melden via ons online retourformulier. Je kunt dit ook via een andere ondubbelzinnige verklaring aangeven.

Na de periode van 14 dagen is het niet mogelijk om je aankoop zonder reden te annuleren. Neem contact met de klantenservice op voor eventuele mogelijkheden.
Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Stuur het product dan met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking retour aan onderstaand adres. Wij kunnen uiteraard de zending voor je ophalen. De kosten van de vervoerder (€ 150,-) worden dan aan je doorberekend.

We raden je aan ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document.

Retouradres: NuBuiten BV Giessenzoom 15 3371GJ Hardinxveld-Giessendam Nederland
Wij zullen het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk terugstorten, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst.

Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Bij eventuele schade, een retour van een onvolledig of gebruikt artikel of een ongefrankeerde zending, kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, is het mogelijk dat er waardevermindering in rekening wordt gebracht.

Als producten worden geretourneerd en je komt onder het franco bedrag van gratis levering, worden de verzendkosten alsnog berekend.

Maatwerk producten worden met grote zorg voor u geproduceerd en/of besteld, en zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Denk hierbij aan dakpanplaten, EPDM, blokhutten, buitenverblijven, bestrating, glazen schuifwanden, lichtstraten etc. U kunt maatwerk bestellingen wel kosteloos annuleren voordat u betaald heeft. In overleg kunnen een aantal maatwerk producten wel geannuleerd of gewijzigd worden. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Moeten er producten omgeruild worden? Dan verdient het ten alle tijde de voorkeur dat je de producten zelf in de winkel komt omruilen. Op deze manier ben je verzekerd van de juistheid en kwaliteit van het product en kunnen er geen beschadigingen optreden tijdens transport.
Je kunt een annulering of wijziging schriftelijk doorgeven door een mail te sturen naar [email protected]. Annuleringen die telefonisch bij ons binnen komen kunnen wij niet in behandeling nemen. Vermeld daarbij je bestelnummer en, indien je al betaald hebt, het IBAN waar het bedrag op teruggestort kan worden.
Klantenservice medewerker NuBuiten

Contact opnemen

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op