Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

block background
Bekijk onze modellen in Appeltern

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

Lees meer
block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer

Overkapping tuin

Zo. Eindelijk een moment om je overkapping te vinden. Waar ben je naar op zoek? Wil je een moderne aluminium overkapping in je tuin of toch een landelijke houten kapschuur? Bereid je tuin voor op de eerste zonnestralen met NuBuiten! Ontdek ons uitgebreide assortiment overkappingen en plaats direct je bestelling om alles gegarandeerd op tijd in huis te hebben voor het seizoen.


Wil je dat wij je overkapping professioneel monteren? Plaats vandaag nog je bestelling en verzeker jezelf van een beschikbare montageplek!

ALLE OVERKAPPINGEN
Klantenservice

Stel je vraag aan een specialist

Maak een afspraak
NuBuiten-overkapping-afmetingen
Experience Center Kapschuur
Verkoopteam NuBuiten

Vraag 't

onze specialisten!

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek het

Experience Center

KOM LANGS
Review NuBuiten (4)
5/5

Jan Kamphuis

Het bestelproces ging prima, de vermelde leveringstermijn liep een paar weken uit, maar de geleverde producten om onze terrasoverkapping te maken waren prima in orde en ruim voldoende. Dus komende zomer lekker genieten van onze zelf gebouwde overkapping.

Review NuBuiten
5/5

Kees Vermeulen

Mooie aluminium overkapping met shutters besteld, staat heel mooi in de tuin! Snel geleverd en goede service. 

NuBuiten Review (5)
5/5

Wilma Blok

Mooie producten, goede kwaliteit en scherp geprijst!