Advies nodig?

Overkappingen

Kies voor de luxe van een overkapping/buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Overkappingen bij NuBuiten

Hoge kwaliteit en een scherpe prijs!

Configurator

Stel je eigen buitenverblijf samen!

Met onze configurator kan je je eigen Buitenverblijf helemaal zelf samenstellen. Probeer verschillende wanden, kleuren, afmetingen of stijlen en ontdek welk buitenverblijf het beste past in je tuin.

Je perfecte buitenverblijf samen gesteld? Sla hem op en bestel alles direct uit de configurator.

 

Al vanaf

€ 1150,00
Open Configurator

Aanbiedingen Hillhout

De scherpste prijzen voor de beste kwaliteit!

Aanbiedingen Trendhout

De scherpste prijzen voor de beste kwaliteit!

Hulp nodig bij je Overkapping?

Kom alles te weten over de Overkappingen van NuBuiten!

Overkappingen, buitenverblijven, kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren: NuBuiten biedt u een wel zeer breed assortiment aan buitenverblijven!

Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijsgarantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website. Komt u er niet uit? Bij NuBuiten bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen buitenverblijf op maat te laten samenstellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten thuis is in de buitenverblijven, kunt u zien als u een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerkprojecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten >

AR App
AR App
Bekijk onze Overkappingen in AR! "Open deze categorie op je telefoon"

Service

Onze specialisten staan voor je klaar!

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakte overkapping.
Montage services
Montage services
Twee linkerhanden? Ons team helpt je graag!
block background
Bekijk onze modellen in Appeltern

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

Lees meer
block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer

Overkapping bij NuBuiten!

Overkappingen, buitenverblijven, kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren: NuBuiten biedt u een wel zeer breed assortiment aan buitenverblijven!

Luxe overkapping

Kies voor de luxe van een overkapping van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijsgarantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website. Komt u er niet uit? Bij NuBuiten bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen overkapping op maat te laten samenstellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten thuis is in de overkappingen, kunt u zien als u een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerkprojecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Overkapping in de tuin  Overkapping  Overkapping bij NuBuiten