Ga snel naar:

Westwood

Klassieke zadeldakschuren met een eigentijdse twist

Hillhout

Een degelijke kapschuur die naar eigen wens is aan te passen

Trendhout

Exclusieve kapschuren die jarenlang blijven schitteren

Projecten

Bekijk hoe anderen het hebben aangepakt

Hoe bouw ik mijn eigen kapschuur?

“Op zoek naar een kapschuur voor in jouw tuin? Bij NuBuiten ben je aan het juiste adres! Mijn naam is Pieter-Jan en ik ben productspecialist op het gebied van buitenverblijven. Aangenaam!”

avatars-05-pieter-jan-oranje

Pieter-Jan

“Bij NuBuiten bieden we verschillende merken en modellen buitenverblijven aan. Zo maken we het makkelijk voor jou om een passende overkapping te kiezen. Bovendien zijn veel modellen naar gelieve aan te passen. Wil je je buitenverblijf een kleurtje geven of wil je een ‘groen‘ dak? De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

“Op ons Youtube kanaal vind je nog veel meer tips over onze producten, bijvoorbeeld over hoe je een betonpoer plaatst. Een must voor je buitenverblijf! Bekijk het hieronder.” 

Play Video

Accessoires

Maak je kapschuur helemaal af!

block background
vanaf
169,-
275 x 300 cm
EPDM Dakpakket ›
block background
vanaf
33,99
14 x 14 cm
Betonpoer met facetrand ›

Producten

Alle kapschuren

Kapschuur

Bij NuBuiten bieden we je een ruim aanbod aan kwaliteits kapschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om jouw kapschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals je mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal kapschuren opgebouwd om je een juiste impressie te kunnen geven van jouw toekomstige aanwinst. Je bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. Je kunt op je gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor je, misschien wordt je wel net zo enthousiast over onze schuren als wij!

Montage buitenverblijven

Aangezien de opbouw van een degelijk buitenverblijf specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wil je gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij je aanvraag. Je profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij je thuis!