Kapschuur

De kapschuur is een overkapping met een karakteristiek asymmetrisch dak. Het diepe aflopend dak aan de achterkant creëert een gezellige plek en het korte overstek zorgt ervoor dat je heerlijk naar buiten kunt blijven kijken.

Kies voor de luxe van een Kapschuur van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat je inspireren door een bezoek aan ons Experience center of door de mooie modellen op de website. 

Ga terug naar:

Advies nodig?

Klassieke kapschuren met een eigentijdse twist

Kapschuur voor de doe-het-zelver

Breedte: 300 tot 900 cm

Fijnbezaagd

Staanders: 12 cm

Voorbeelden

Kapschuur 500
Kapschuur 750

Vanaf

€ 1149,-

Bekijk

Kapschuur met voorbewerkte materialen

Breedte: 300 tot 900 cm

Geschaafd

Staanders: 12 cm

Voorbeelden

Kapschuur comfort 400
Kapschuur comfort 600

Vanaf

€ 1519,-

Bekijk

Kapschuur met nét dat extra beetje luxe

Breedte: 400 – 1200 cm

Geschaafd

Staanders: 14 cm

Voorbeelden

kapschuur deluxe 600
kapschuur 1200

Vanaf

€ 2819,-

Bekijk

met Westwood Comfort Kapschuur

Bekijk

Exclusieve kapschuren die naar wens zijn aan te passen

Kapschuur met buitengewone mogelijkheden

Hoogte: 248 cm

Geschaafd

Staanders: 14 cm

Voorbeelden

Kapschuur premium
Kapschuur premium 2

Vanaf

€ 3419,-

Bekijk

Veelzijdige kapschuur die opvalt door zijn unieke dak

Hoogte: 406 cm 

Geschaafd

Staanders: 14 cm

Voorbeelden

Kapschuur excellent voorbeeld
Kapschuur excellent voorbeeld 2

Vanaf

€ 6019,-

Bekijk
Kom eens langs bij ons Experience Center!

Vakmanschap dat jarenlang blijft schitteren

Met topgevel van potdekselplanken

Diepte: 340 cm

Geschaafd

Staanders: 12 cm

Voorbeelden

trendhout Douglas kapschuur
kapschuur_trendhoutkapschuur_trendhout-dedeel

Vanaf

€ 2612,-

Bekijk

Netjes afgewerkte topgevel

Diepte: 360/425 cm 

Geschaafd

Staanders: 14,5 cm

Voorbeelden

kapschuur_trendhoutkapschuur_trendhout-destee
Grote kapschuur met berging Zweeds rabat

Vanaf

€ 3630,-

Bekijk

De Heerd

Met sporenkap als dakconstructie

Diepte: 425 cm 

Geschaafd

Staanders: 14,5 cm

Voorbeelden

Kapschuur met overkapping zwart Zweeds rabat
original_de heerd default

Vanaf

€ 3938,-

Bekijk

Met sierlijke halfronde schoren

Diepte: 380/440 cm

Geschaafd

Staanders: 14,5 cm

Voorbeelden

Kapschuur de hoeve Zweeds rabat
kapschuur_trendhoutkapschuur_trendhout-dehoeve

Vanaf

€ 4390,-

Bekijk

Het paleis onder de kapschuren. 

Diepte: 595/720 cm 

Geschaafd

Staanders: 19 cm

Voorbeelden

hofstee 7.70 m 1
kapschuur_trendhoutkapschuur_trendhout-hofstee

Vanaf

€ 12.250,-

Bekijk

De kapschuren: stiekem onze favoriet.

De kapschuur is een overkapping met een knipoog naar het boerenleven. De kapschuur wordt gekenmerkt door het asymmetrisch puntdak. Het diepe aflopende dak aan de achterkant creëert een gezellige zitplek en door het korte overstek aan de voorkant van de kapschuur heb je een open zicht naar buiten. Kijk, dát noemen we nu buitengewoon genieten!  

Project Almere Kapschuur

Constructie 

Materiaal

De kapschuren bij NuBuiten zijn voornamelijk vervaardigd van Douglas hout, een duurzame houtsoort met een prachtig warme kleur. Door de tijd heen zal je kapschuur onbewerkt een zilvergrijze kleur krijgen (wij zijn er weg van), maar je kunt door de kapschuur te beitsen de originele kleur van de kapschuur behouden of de kapschuur een kleurtje geven. Bekijk bijvoorbeeld de kapschuur in dit project. 

Staanders

De staanders (oftewel palen waar de kapschuur op staat) van de kapschuur zijn een cruciaal onderdeel van de kapschuur. Je kunt kiezen tussen verschillende diktes staanders voor jouw kapschuur, wat de uitstraling van de kapschuur veranderd. Voor een meer minimalistische look van je kapschuur kies je voor dunnere palen. Wil je die prachtige Douglas staanders blikvangers laten zijn in het totaalplaatje en de stevigheid verhogen? Kies dan voor dikkere palen. Bekijk bijvoorbeeld eens Kapschuur de Hofstee

Afwerking 

De meeste kapschuren in onze collectie zijn gemaakt van geschaafd hout, wat een gladde afwerking geeft aan de prachtige robuuste kapschuren. Wil je echter die robuuste uitstraling helemaal doortrekken én besparen op de materialen? Kies dan voor fijnbezaagd hout voor je kapschuur. Wil je meer weten tussen de verschillen tussen geschaafd hout en fijnbezaagd hout zodat je een betere keuze kunt maken voor jouw kapschuur? Kijk dan hier

Ontzettend veel mogelijkheden!

Je kunt je kapschuur naar eigen wens samenstellen. Zo kun je verschillende soorten wanden toevoegen aan je kapschuur. Met die wanden kun je gemakkelijk een berging toevoegen aan je kapschuur of kies je voor glazen wanden. Met deze laatste optie geef je de kapschuur nét die classy uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld eens Kapschuur De Stee van Trendhout

Je snapt nu wel waarom de kapschuur een favoriet is bij NuBuiten. Een elegant model dat stormen kan doorstaan en comfort biedt in zon en regen! Waar wacht je nog op! 

Kapschuur

Bij NuBuiten bieden we je een ruim aanbod aan kwaliteits kapschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om jouw kapschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals je mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal kapschuren opgebouwd om je een juiste impressie te kunnen geven van jouw toekomstige aanwinst. Je bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. Je kunt op je gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor je, misschien wordt je wel net zo enthousiast over onze schuren als wij!

Montage buitenverblijven

Aangezien de opbouw van een degelijk buitenverblijf specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wil je gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij je aanvraag. Je profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij je thuis!