Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Planken

Douglas laat zich erg makkelijk verwerken en heeft een prachtige uitstraling. Wij zijn groot fan van deze houtsoort. Het hout komt uit Europa en heeft onbehandeld een verwachte levensduur van 15 jaar.

Douglas planken

Robuuste planken van de duurzame houtsoort Douglas! Een sterke houtsoort met een rustieke uitstraling. 

Douglas laat zich namelijk erg makkelijk verwerken en heeft een prachtige uitstraling. Wij zijn groot fan van deze houtsoort. Het hout komt uit Europa en heeft onbehandeld een verwachte levensduur van 15 jaar. De duurzaamheid heeft deze houtsoort te danken aan de hoge concentratie hars die zich in het hout bevindt, waardoor het bescherming biedt van binnenuit. Net als bij larikshout kunnen er in het hout noesten en kwasten voorkomen. Blank douglashout heeft van nature een roze/gele kleur en vergrijst mooi. Ook tijdens het vergrijzen blijft de mooie ‘vlam’ in het hout behouden.

Douglas planken kopen

In onze webwinkel vind je een groot en divers aanbod aan Douglas planken. Zo vind je potdekselplanken, sponningplanken, blokhutplanken, Rhombusprofiel planken, Zweeds rabat planken, Channelsiding planken & Rabat planken in diverse afwerkingen. Wist je dat geïmpregneerde planken beter bestand zijn tegen het rottingsproces én het douglas hout vergrijst minder snel. Wil je toch mooie vergrijsde planken, dan laat je de planken onbehandeld. Na verloop van tijd raden we je wel aan om de planken te behandelen met beits, zo verleng je de levensduur van de Douglas plank.

Douglashout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw Douglashout online; zo ben je er zeker van dat je nóóit te veel betaald, dat het douglas hout snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze kundige service en ondersteuning. Wil je liever de douglas balken afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Douglas planken. 

snelle levering planken houthandel hardinxveld Giessendam Rhombus profiel planken douglas onbehandeld fijnbezaagd nubuiten houthandel groen geimpregneerde douglas planken 400 cm