close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

EPDM

EPDM is dé dakbedekking van de laatste jaren. Dit komt doordat het gemakkelijk te monteren is, voor zowel de particulier als zakelijke klant. Er hoeft daardoor geen dakdekker te worden ingeschakeld, wat aanzienlijk in de kosten scheelt. EPDM is daarnaast ontzettend duurzaam en heeft een verwachte levensduur van circa 50 jaar. EPDM is verder onderhoudsarm, geschikt voor groendaken, en 100% UV en ozon bestendig. De EPDM pakketten van NuBuiten.nl worden standaard uit één stuk geleverd en zijn altijd inclusief bijbehorende lijm. Om het hele dak compleet en op de juiste manier af te werken vindt u bij de accessoires verschillende daktrimmen en dakdoorvoeren.

EPDM bij NuBuiten

EPDM, dakbedekking is een kunststof dat veelzijdig en uiterst duurzaam is. Het wordt veel gebruikt voor daken, overkappingen en andere toepassingen waar bestendigheid tegen weersinvloeden nodig is. EPDM is ook makkelijk te reinigen en heeft een lange levensduur.

De EPDM pakketten van NuBuiten.nl worden standaard uit één stuk geleverd en zijn altijd inclusief bijbehorende lijm. Om het hele dak compleet en op de juiste manier af te werken vindt u bij de accessoires verschillende daktrimmen en dakdoorvoeren.

EPDM online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw EPDM online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het EPDM pakket razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning.

EPDM bij NuBuiten  EPDM  EPDM dakbedeking