Dak

(1965 producten)

Bij NuBuiten vind je alles voor het dak. Van shingels en dakplaten, tot lichtstraten en regenpijpen. Advies nodig? Neem dan contact op of breng een bezoekje aan onze showroom!

Populaire categoriën:

Hulp nodig bij je het kiezen van je dakbedekking?

Shingles, EPDM pakketen dakplaten of golfplaten: NuBuiten biedt je een zeer breed assortiment aan met dak materialen!

Kies voor de beste dak materialen van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijs garantie op álle producten! Laat je inspireren door de showproducten in onze winkel of de mooie modellen op de website. Kom je er niet uit? Bij NuBuiten bieden we je ook de mogelijkheid om je eigen maatwerk omtrent een buitenverblijf samen te stellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten thuis is in de buitenproducten kun je zien als je een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerk projecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten >

Alles voor uw dak!

Onze dakmaterialen zijn geliefde producten om eenvoudig en snel een degelijke dakconstructie te vervaardigen. Gebruik de dakmaterialen voor uw woning, schuur, terrasoverkapping of blokhut en profiteer van de zeer lange levensduur en klassieke uitstraling.

Bij NuBuiten bieden we een breed assortiment dakpanplaten aan. Wij staan altijd klaar om u van advies te voorzien en mee te denken met uw projecten.