Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Regels

Douglas houten regels voor het maken van jouw project. Gebruik douglas regels voor het maken van een wand in een schuur of overkapping. Met douglas hout kan je diverse projecten realiseren.

Welke breedte wil je?

Douglas houten regels

Regels van douglas hout zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een sterke, rechte & stabiele ondergrond voor jouw terras of vlonder. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar en wordt voor een breed scala aan toepassing gebruikt, zo bouw je er door de fijne bewerkbaarheid overkappingen, schuttingen, vlonders, spanten en tuinmeubels van. 

Douglas regels bestellen bij NuBuiten.nl

Tussen het grote assortiment Douglas regels vind je zeker de geschikte regel voor jouw project! Met onze handige productadvies tool krijg je nog meer inzicht in de keuze voor de geschikte regel. Ben je nog niet 100% zeker welke regel het beste bij jouw project past, chroom niet en neem contact op met onze klantenservice of verkoopteam! 

Waarom Douglas regels online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Online Douglas regels bestellen bij NuBuiten.nl? Of je nu op zoek bent naar Douglas houten onderregels voor je vlonder of voor je terras, wij hebben het allemaal! Bestel direct online in onze webshop of bel met onze klantenservice. Wij zorgen er voor dat je binnen 72 uur je bestelling in huis hebt en geven je de beste service van de markt!

douglas regels hout voor vlonders onder regels voor vlonder 72 uur bezorging nubuiten grote voorraad douglas houten regels nubuiten houthandel hardinxveld