Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Picknicktafel vierkant

De vierkante picknicktafels van NuBuiten zijn zeer degelijk en stevig, door het gebruik van 40 mm dik vurenhout als tafelblad. Daarnaast is deze tafel de perfecte keuze als je gezellig dicht bij elkaar wil zitten, door de vorm van deze picknicktafel zit iedereen bij elkaar. 

Vierkante picknicktafel 

Picknicktafels zijn naast hun natuurlijke uitstraling ook nog is heel handig op (sport)verengingen/kantines en voor in de tuin. Zo kan je genieten in de zomer met het hele gezin lang blijven genieten in de tuin maar ook met vrienden en familie. De vierkante picknicktafel is dan nog extra gezellig en wordt er van elke zijde gebruik gemaakt.  

Welke houtsoort bieden wij aan? 

Bij NuBuiten bieden wij onze vierkante picknicktafel aan in Vurenhout met de verduurzaming groen geïmpregneerd. Om je een idee te geven wat dit inhoudt en wat Vurenhout is geven we je graag hieronder een kleine toelichting: Vurenhout is naast zeer populair ook een geliefde houtsoort door de makkelijke verwerking wordt dit vaak gebruikt bij tuinhout(producten). Hiernaast heeft deze houtsoort dat er geen opvallende harsgeur is. De kleur bij deze picknicktafels zal wat donkerder zijn en met een groene gloed door de impregnatie en zal door deze behandeling 10-15 jaar meegaan! Deze picknicktafels zijn onder druk geïmpregneerd, benieuwd hoe deze verduurzaming in zijn werk gaat? Klik dan hier.  

Voor jong en oud! 

Picknicktafels zijn zowel voor jong als voor oud, er zijn dan ook verschillende maten beschikbaar zo kan je de keuze maken voor een junior picknicktafel voor de kleintjes of een familie tafel voor het hele gezin. 

Alternatieve picknicktafels 

Naast de vierkante variant bieden wij nog meer mogelijkheden aan bij NuBuiten, neem ook is een kijkje bij de overige modellen: 

  • Klik hier voor onze junior picknicktafels. 
  • Klik hier voor onze ronde picknicktafels. 
  • Klik hier voor ons assortiment houten picknicktafels.    

Bestel eenvoudig jouw picknicktafel online! 

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw picknicktafel online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heb, dat het tuinmeubel razendsnel geleverd kan worden én dat je kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment picknicktafels. 

Sterke tuin tafel buiten vurenhout picknicktafel picknicktafel vuren vierkant met parasol houder buitentafel nubuiten picknicktafel vierkant vurenhout nubuiten