close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Betonbielzen

Natuurlijke afscheidingen, het opvangen van hoogte verschillen of juist het aanbrengen daarvan. Vijvers, trappen, blokhutfundamenten, deze “alleskunner” heeft het in zich! 

Betonbielzen 

Bij je zoektocht naar een natuurlijke afscheiding kom je waarschijnlijk onze betonbielzen tegen. Dit product is ideaal voor het aanleggen van hoogteverschillen bij Vijvers, trappen en blokhutfundamenten. Het wordt gezien als een alleskunner en wij bieden je dit graag aan in verschillende maten en kleuren, zo zit er voor elk project wel iets bij waar je mee aan de slag kan gaan! 

Wat is een betonbiels?  

Maar waarvan is een betonbiels gemaakt? Zoals je misschien al een beetje door zal hebben aan de hand van de naam is dit gemaakt van prefab beton en betekend een biels kort gezegd een dwarsligger. Wij zien groot voorstanden van dit product, hiermee kan je jouw tuin net dat laatste stukje extra geven voor de afwerking! 

Hoe worden betonbielzen geplaatst? 

Bij het plaatsen van betonbielzen moet je rekening houden met de ondergrond, zorg ervoor dat de ondergrond goed is verstevigd, als tip zouden wij meegeven om de onderste rij te plaatsen in een goed nagetrild zandbed waarop je eerst een opsluitband plaatst. De bielzen kunnen verlijmd worden. 

Mogelijkheden en alternatieven bij NuBuiten 

Bij NuBuiten bieden wij verschillende mogelijkheden aan, zo is er een ruime keuze mogelijkheid in kleur en maat. Zo kan je de keuze maken uit: Zwart, grijs, antraciet en bruin. 

Hou er rekening mee dat dit een natuurproduct betreft, de kleur zal nog iets vervagen. 

Naast onze betonbielzen zijn er nog meerdere mogelijkheden, dit zijn namelijk geen stapelblokken en raden je aan indien hier je interesse naar uit gaat om te kijken naar het volgende product: Klik hier voor onze stapelblokken.  

Naast deze producten bieden wij nog meer elementen en andere soorten bestrating aan, zo kan je in eén keer jouw tuin bestraten met de producten van NuBuiten. 

Klik hier voor onze overige elementen en Klik hier voor ons assortiment bestrating.   

verschillende soorten betonbielzen biels bielzen nubuiten hardinxveld-giessendam betonbiels afscheiding bestrating met plantenbak nubuiten Betonbiels antraciet excluton natuurlijke afscheidingen vijvers trappen nubuiten