Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Pallisade banden

Met pallisade banden maak je eenvoudig de mooiste creaties in je tuin; van plantenbak tot een muurtje of vijverrand. Ze zijn daarnaast ideaal om hoogteverschillen in de tuin op te vangen, of juist te creëren.

Palissade banden  

Onze palissade banden zijn een goede oplossing om jouw wandelpad of overige bestrating goed op te sluiten, als dit niet gebeurd kan het zijn dat de zijkant gaat verzakken wat je niet wilt en daarom een must have! Doordat je het opsluit geef je ze geen schijn van kans en kan je jarenlang blijven genieten.  

Bij NuBuiten bieden wij de opsluitbanden aan in verschillen soorten, vormen, maten en kleuren hier vertellen we je zo meer over! 

Wat is een palissadebanden welke mogelijkheden zijn er? 

De Palissade banden zijn betonnen banden waar ronde of rechthoekige elementen zijn gekoppeld. 
Beton is een soort steenachtig materiaal wat is samengesteld uit cement en zand of grind of steenslag. 

Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan in dikte breedte en kleur. 

De kleuren die beschikbaar zijn: 

  • Zwart 
  • Bruin  

Hoe worden de banden geplaatst? 

We geven je graag voor de plaatsing wat tips, het plaatsen is namelijk erg makkelijk en vergt enkel wat van je tijd. Nadat je hebt berekend welke lengte er benodigd is graaf je over deze afstand een geul(smal en diepe gleuf). Voor hoge bandjes kan je aanhouden dat de helft de grond in gaat en bij de wat lagere bandjes 1/3. Zorg dat je dit goed uitmeet zodat je niet te diep of te weinig uitgraaft. 

Is de grond zacht? Strooi dan eerst voor het plaatsen wat grind in de geul, zo staat de opsluiting extra stevig. Nog meer stevigheid toevoegen? Gebruik na plaatsing cement en werk dit af met wat aarde. 

Extra tip: Blijf altijd waterpas werken, je wilt niet de banden het na plaatsing scheef staat. 

Wat voor opsluit mogelijkheden zijn er nog meer? 

In ons assortiment bieden wij nog 2 andere mogelijkheden aan: 

Op maat maken 

Onze producten worden geleverd in een standaard maat, met een doorslijper kan je nog iets van het beton afzagen. Zo maak je zelf het gewenst product op maat!  

antraciet plantenbak rand vijver excluton palissade nubuiten plantenbak rand vijver excluton palissade nubuiten mini palissadeband gardenlux oplsuitband plantenbak