close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Tuinkussen

Wil je jouw tuin een finishing touch geven? Onze collectie tuinkussens biedt de perfecte oplossing. Niet alleen geven ze je tuin een complete uitstraling, maar ze zorgen ook voor ultiem comfort tijdens het zitten.

Tuinkussens 

Op zoek naar iets om je tuin mee af te maken? Met de tuinkussens uit ons assortiment maak je je tuin compleet en zit je ook nog eens lekker. 

Tuinkussens zijn bedoeld om extra comfortabel te zitten. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitwasbaar. Dit komt doordat een rits aan de achterkant van het kussen zit waardoor de hoes er makkelijk vanaf gehaald kan worden. Tuinkussens kunnen vaak wel tegen een stootje, maar laat ze niet onder elke weersomstandigheid buiten liggen. Te veel vocht is niet goed en de kussens zullen ook zichtbaar achteruit gaan in kwaliteit. In de winter is het aan te raden de kussens droog en donker in huis op te bergen. Een opberghok ventileert te weinig, met bijvoorbeeld veel sneeuw, waardoor de kussens er niet beter op worden.  

De kussens binnen ons assortiment passen uitstekend bij een aantal tuinstoelen en banken. Welke stoel of bank er het beste bij jouw kussen past kun je aflezen aan de naam.  

Bij NuBuiten verkopen we alles voor het beste zitcomfort in jouw tuin?? Om het je gemakkelijk te maken hebben we het één en ander op een rijtje gezet.  

Stoel: 

Genieten doe je pas echt met een zonnetje, boek en een tuinstoel om comfortabel te zitten. Stoelen hebben we in ons assortiment in allerlei soorten en maten. Om te zorgen voor extra zitcomfort bieden we bij een aantal stoelen tuinkussens aan.  

Bank:  

Deze zijn een echte toevoeging voor je tuin! Door een bank aan je tuin toe te voegen zorg je ook nog eens voor extra zitplekken. Verkrijgbaar in verschillende (hout) soorten en maten. Ook zijn de banken geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om kussens er bij te bestellen.  

We snappen dat het aanbod overweldigend kan zijn. Daarom kan je ook langs komen bij onze showroom waar onze experts je van advies kunnen voorzien.  

steigerhout tuinset vintage look hout steigerhouten bank stoel tafel