Maatwerk

Bij NuBuiten is alles mogelijk. Al jouw wensen gaan in vervulling met een maatwerkoverkapping!

hello banner background image

Opties

Er zijn veel opties voor maatwerk. Zo kan de lengte en breedte van de overkapping aangepast worden. Ook kunnen de zogeheten modules volledig zelf gekozen worden. Dit betekent dat je kan kiezen of je een wand, glazen wand, shutter etc. wil. Dat deel van de overkapping kan natuurlijk ook gewoon leeg blijven. In een adviesgesprek met één van onze specialisten kunnen deze opties besproken worden.

De modulaire verblijven zijn ook vaak zonder maatwerk te krijgen, omdat de overkapping uitgevoerd is een aantal standaardmaten. Bij een afwijkende maat worden het hout speciaal voor jou op maat gezaagd; pas dan spreken we over maatwerk. Er zijn natuurlijk nog veel andere opties: denk bijvoorbeeld aan een afwijkende dakvorm, zoals je hiernaast zit. Bij dit natuurcentrum in Texel bestaat de ene kant van het dak uit dakpanplaten (met zonnepanelen) en de andere kant uit sedum (gras op het dak). 

Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling op 085 888 3720 (keuze 3)

IQ-Media_HillHout

Limitaties

Hoewel er veel mogelijk is, zijn er ook grenzen. NuBuiten is geen aannemer; daarom kunnen wij geen vloer leggen of een rieten dak monteren. Producten die buiten ons eigen assortiment vallen zijn dus ook niet beschikbaar voor maatwerk. 

Hundegger

Voor maatwerk gebruiken we een zogeheten hundegger. Dit is een machine waarmee hout eenvoudig op maat gezaagd kan worden. 

Hiervoor werken ze samen met andere leveranciers, zodat we jou de best mogelijke kwaliteit en service kunnen bieden!

hundegger

Een greep uit onze projecten

De expertise van NuBuiten!

block background
Kom langs voor een afspraak

Bespreek je wensen met een van onze specialisten. Zij helpen je om je idee werkelijkheid te laten worden! 

block background
Bekijk onze projecten

Wil je inspiratie opdoen door te kijken hoe anderen het hebben aangepakt? Scroll eens rustig door onze projecten heen.