Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Blokhut met Zadeldak

De blokhut met klassieke uitstraling, te zien in het experience center in Hardinxveld-Giessendam 

Veel gebruikte filters:

Blokhut met zadeldak   

Wil je een blokhut met een klassieke uitstraling? Kies dan voor de blokhut met zadeldak!  

Waarom kiezen voor de blokhut met zadeldak? 

Dit type blokhut is een geschikt type als je op zoek bent naar een tuinberging of fijne plek om te zitten. Er bestaan verschillende maten in dit type tuinverblijf. De kleinere maat is bijvoorbeeld ideaal om te functioneren als tuinberging, maar ook als je een ruimere tuinberging wilt zijn er diverse maten die aan kunnen sluiten bij uw wensen. Daarnaast kan dit type tuinhuis ook fungeren als gezellige plek om met het gezin te zitten en kun je bijvoorbeeld een overdekt gedeelte naast je blokhut creëren.   

Wat is mogelijk bij de blokhut met zadeldak? 

Doordat je aan twee kanten een aflopend dak hebt, heb je verschillende mogelijkheden in dakbedekking. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor shingles en dakpanplaten. Binnen deze categorieën heb je ook nog verschillende mogelijkheden in kleur. Naast de dakbedekking heb je diverse keuzes in fundering. Kijk hier voor meer tips over de fundering van je blokhut. Een belangrijke keuze bij een tuinhuis is ook of je hem behandeld of onbehandeld wilt. Een mogelijkheid is kiezen voor onbehandeld en hem zelf beitsen. Daarnaast kun je bij veel blokhutten kiezen voor groen geïmpregneerd. Dit wil zeggen dat het hout d.m.v. een speciale techniek onder druk is behandeld.   

Waarom kiezen voor een blokhut met zadeldak? 

Bij een blokhut met zadeldak creëer je een afwateringssysteem d.m.v. een dakgoot. Hierdoor wordt het water makkelijk en snel afgevoerd. Bij de dakgoten heb je verschillende mogelijkheden in welk materiaal je de dakgoot wilt hebben, welke kleur je de dakgoot wenst en het is handig om de lengte aan te passen aan de blokhut. Een dakgoot voor een zadeldak wordt altijd geleverd in twee delen, zodat je voor beide kanten van het dak een dakgoot hebt. Een zadeldak geeft een klassieke uitstraling, waardoor het functioneel en mooi tegelijk is! 

zadeldak schuur blokhut berging tuin nubuiten blokhut met zadeldak puntdak tuinberging schuur blokhut met zadeldak tuinberging