Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Blokhut met Platdak

Ben je op zoek naar een blokhut met platdak? Kijk dan niet verder wij helpen je graag verder met jouw zoektocht. Ons ruime assortiment aan blokhutten bied je vele mogelijkheden qua maat en afwerking.

Veel gebruikte filters:

Blokhut met platdak 

De blokhut met platdak wordt geleverd met een duidelijke handleiding waarbij alle onderdelen voor je zijn voorbewerkt, het verblijf is eenvoudig in elkaar te zetten zodat je snel kan genieten van jouw project!  

Waarom een platdak, de voor- en nadelen op een rijtje.

Bij de aanschaf van een blokhut zie je veel verschillende daken, een daarvan is een tuinhuis met platdak. Aan een platdak zitten verschillende voordelen een daarvan is dat het een stuk voordeliger en eenvoudiger is in de montage. Dit model zorgt er daarnaast voor dat het zicht niet wordt belemmerd, de hoogte is daarnaast een stuk lager dan een tuinhuis met een puntdak. 

Een nadeel wat zou kunnen ontstaan is dat het water blijft staan en niet afloopt, hiervoor zal een dak doorvoer geplaatst moeten worden. 

Welke houtsoorten en verduurzamingen zijn er mogelijk bij een blokhut

Onze blokhutten zijn allen van Vurenhout, wel is er de mogelijkheid bij een aantal blokhutten om een verduurzaming te kiezen. De verduurzaming zal bestaan uit een groene impregnatie waardoor jouw tuinhuis-5-10 jaar langer meegaat. 

Daarnaast geven wij je graag nog wat extra informatie over onze populaire houtsoort Vuren: 

Vurenhout is makkelijk te verwerken, heeft een mooie bleke, witachtige kleur en is relatief goedkoop. Dat zijn al redenen genoeg om voor Vurenhout te kiezen, toch? Maar dat is nog niet alles! Het hout gaat ongeveer 5-10 jaar mee en blijft in goede staat bij contact met water. 

Om jouw blokhut te beschermen of een kleur te geven kan je kiezen voor een behandeling. Dit kan je ook zelf doen met HK-Lazuur of impregnatiemiddelen. Behandelen is vaak mogelijk in meerdere kleuren. Zo kan je zelf kiezen wat voor uitstraling jij je blokhut geeft! 

Klik hier voor productadvies, hoe behandel ik mijn tuinhuis!  

Tips voor je aankoop van een blokhut met platdak

Voordat je een aankoop doet voor een tuinhuis is het belangrijk om de juiste afmeting op te meten waar de blokhut komt te staan. Zo heb je de juiste voorbereiding getroffen zonder voor een verrassing komen te staan. 

Welke mogelijkheden zijn er nog meer  

Wij hebben voor je in ons assortiment meerdere modellen staan, de keuze is ruim en deze modellen laten we je ook graag zien. Klik hier voor onze blokhutten!  

Of toch meer opzoek naar een overkapping van Douglashout? Klik hier voor onze Douglasoverkappingen!  

Is maatwerk mogelijk? 

Heel kort maar het antwoordt hierop is nee, onze blokhutten worden enkel geleverd in de standaardmaten.  

Zijn er nog opties waar ik aan moet denken? 

Zeker, bij een blokhut komt meer kijken. Zo moet je goed denken over de ondergrond en bieden wij bij NuBuiten meerdere opties aan voor de fundering, dakbedekking en dakgoten. 

We begrijpen dat je hier graag eerst advies over ontvangt, maak dan nu je afspraak en kom langs in ons experience center Klik hier om een afspraak te maken met een blokhutspecialist.   

westwoord blokhut met platdak vuren schuur nubuiten blokhut met plakdak nubuiten zwart geschaafd vuren blokhut met plakdak lasita maja tuinhuis