Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schutting accessoires

Alles om uw schutting te bevestigen vindt u hier. Accessoires zijn de ”finishing touch” voor een mooi compleet geheel. Weet u niet wat u moet gebruiken en waarvoor? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Schutting accessoires

Om jouw schutting project af te ronden heb je ook diverse accessoires nodig. Of je nu bevestiging nodig heb om de schutting aan je huis of overkapping te bevestigen, grondverankering nodig heb om de duurzaamheid van het houd beter te garanderen of de bovenkant van de schutting netjes af te werken met afdeklatten. Het complet scala vind je bij NuBuiten. We adviseren altijd grondverankering als je met zachthouten palen gaat werken, zo verleng je de levensduur van de palen en kun je langer blijven genieten van je schutting. Daarnaast adviseren we graag over onderhoudsmiddelen voor het hout van de schutting. Door regelmatig onderhoud uit te voeren door middel van beitsen, verven, reinigen of oliën verleng je de levensduur van het hout.  

Schutting accessoires kopen

Kun je niet wachten om aan jouw project te beginnen, kijk dan in ons 72 uurs assortiment zo start je snel met jouw project! Op zoek naar inspiratie? Kom langs in ons Experience Center en bekijk al onze showmodellen in onze experience center van 10.000 m2 in Hardinxveld Giessendam. Hier adviseren onze schutting experts jouw graag voor jouw eerst volgende klus. Heb je een keuze kunnen maken, dan behoord naast bezorging, ook afhalen tot één van de mogelijkheden. We hebben meerdere afhaallocaties door heel Nederland en Vlaanderen. 

Schutting accessoires online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw schutting accessoires online; zo ben je er zeker van dat je nóóit te veel betaald, dat de schutting accessoires snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze kundige service en ondersteuning. Wil je liever jouw producten afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment schutting accessoires.

schutting accessoires afdekkap nubuiten schutting accessoires webshop snel in huis assortiment bevestiging materialen schutting hoekbeslag nubuiten hardinxveld giessendam