Experience Center

hello banner background image
Een plek van inspiratie

Het Experience Center is de plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven. Ontdek een groot deel van het assortiment en laat je adviseren door onze medewerkers. Heb je al een idee voor je project? Maak dan een afspraak met onze specialist!

Maak een afspraak
video background
play_circle_filled
Neem een kijkje

Adres

NuBuiten Experience Center
Giessenzoom 15
3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 

Dinsdag 09:00 – 17:00

Woensdag 09:00 – 17:00

Donderdag 09:00 – 17:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zaterdag 09:00 – 15:00

video background
play_circle_filled
Lodewijks Groene Geluk
Een greep uit onze showmodellen

In ons Experience Center vind je de highlights uit ons assortiment. Zo krijg je een goed idee van hoe zo’n overkapping of schutting eruit ziet in jouw tuin.

Hier vind je ons ook

In De Tuinen van Appeltern

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern: het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen en geniet van de prachtigste showtuinen. 

Ontdek meer ›

Door heel Nederland

Door de jaren heen hebben we heel wat overkappingen geplaatst door heel Nederland. Op deze pagina vind je een selectie hiervan! Neem een kijkje en laat je inspireren!

Meer projecten ›

Bij de Grote Tuinverbouwing

NuBuiten werkt al jaren met plezier samen met De Grote Tuinverbouwing en Lodewijks Droomtuinen. Spot wekelijks onze overkappingen en andere tuinartikelen in de afleveringen.

Bekijk de afleveringen ›

Team NuBuiten

Wie wij zijn

Familiebedrijf met innovatiedrang

Bij NuBuiten willen we jong en oud te laten genieten van het buitenleven. We combineren onze jarenlange ervaring met een flinke dosis ambitie. En dat zie je terug in ons assortiment!

Maatwerk NuBuiten

Experience Center

Meer dan 10.000 m² beleving 

Het Experience Center dé plek om advies en inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven. Kom langs in Hardinxveld-Giessendam. Onze specialisten staan voor je klaar!

Meer over het Experience Center
Zaag hout bos

Duurzaamheid

Het FSC en PFSC keurmerk

Bij NuBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen dat iedereen kan genieten van het buitenleven. Ook in de toekomst! Ontdek wat we doen om dit te waarborgen.

Meer over Duurzaamheid