Het Experience center

Het NuBuiten Experience Center aan Giessenzoom 15 in Hardinxveld-Giessendam is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen. U bent meer dan welkom in ons Experience Center voor advies en inspiratie!

 

Kom langs bij NuBuiten en doe inspiratie op voor uw tuin!.
   

Showmodellen

Van harte welkom in ons Experience Center! We tonen u graag de nieuwste producten, vertellen u meer over onze houtsoorten of helpen u bij het kiezen van een geschikte schutting. Proef sfeer en bekijk op locatie onze buitenverblijvenschuttingen, sierbestrating, vlonderplanken, picknicktafels en overige tuinproducten. Daarnaast voeren we een groot assortiment douglashout, tuinhout, hardhout, deuren, ramen en bevestigings-middelen t.b.v. blokhutten en buitenverblijven.

"Buitengewoon Genieten" met onze producten én het kundige advies van onze specialisten. Kom langs in het Experience Center!

Neem ook gerust contact op met één van onze medewerkers wanneer u vragen heeft over ons assortiment.

085 888 37 20

Of mail naar : info@nubuiten.nl

Meer...

Specialistisch advies

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van NuBuiten aanwezig om u te adviseren omtrent uw eventuele aankopen. De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, als ook de diverse mogelijkheden op het gebied van maatwerk oplossingen is altijd up-to-date.

Wij plaatsen projecten in heel Nederland. Neem eens een kijkje!

Inspirerende projecten

Doe uw inspiratie op en neem een kijkje in onze projecten. We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor het opvragen van een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze projecten Projecten

NuBuiten

Giessenzoom 15
3371 GJ Hardinxveld

Openingstijden

Ma - vr : 08.30 - 17.00
Za : 09.00 - 15.00