Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Composiet vlonderplanken

Als je op zoek bent naar een aanwinst voor je terras zijn de composiet vlonderplanken echt wat voor jou!

Materiaal: Composiet

Kwaliteit: Gemiddeld 

Levensduur: 10-15 jaar

Materiaal: Composiet

Kwaliteit: Boven gemiddeld

Levensduur: 15-25 jaar

Materiaal: Composiet

Kwaliteit: Hoog

Levensduur: 25-30 jaar

 vanaf

€17,95

Bekijk

 vanaf

€23,95

Bekijk

 vanaf

€37,95

Bekijk

Filter op breedte:

Composiet vlonderplanken  

Deze duurzame en onderhoudsarme plank zorgt voor de perfecte look van jouw vlonder! 

Wat is een composiet vlonderplank 

Composiet is een samenstelling tussen hout en kunststof. Doordat de planken UV- bestendig zijn verkleuren deze nauwelijks. Composiet geeft een zeer luxe uitstraling aan jouw tuin. Het is duurzaam en heeft een lange levensduur. Hout vereist veel onderhoud zeker als het veel in aanraking komt met veranderende weersomstandigheden. Composiet is onderhoudsarm en blijft er mooi uitzien. Hout is vaak goedkoper dan composiet, maar dit gaat vaak niet zo lang mee als composiet. Een ander voordeel is dat er veel verschillende keuzes composiet mogelijk zijn. Grijs, Bruin, antraciet, zwart en wit zijn enkele populaire voorbeelden uit de vele mogelijkheden.  Op deze manier kan je een vlonder creëren wat helemaal bij jou past!  

Verschillende kamers en montage 

Composiet is leverbaar in verschillende varianten; 

De composiet vlonderplank met holle kamer is een duurzame plank met een levensduur van 10-15 jaar. Ze zijn minder zwaar wat ze zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld jouw dakterras. Deze planken zijn door de holle binnenkant minder sterk dan massief composiet, maar wel een stuk goedkoper en makkelijker te monteren. 

De composiet vlonderplank met ronde kamer is een duurzame plank met een levensduur van 15-25 jaar. De ronde kamer is sterker dan een holle kamer plank en is gemakkelijk te monteren.  

De composiet vlonderplank massief is een duurzame plank met een levensduur van 25-30 jaar. De plank is duurder dan de andere structuren, maar is meer geschikt voor intensief gebruik.  

De composiet vlonderplanken zijn eenvoudig blind te monteren middels clips. Met één zakje met 90 clips kan ongeveer 5m2 aan planken bevestigd worden.  

Composiet bestellen 

De composiet vlonderplanken zijn in meerdere structuren, kleuren en lengtes eenvoudig te bestellen in onze webwinkel. Heb je nog advies nodig of wil je de planken in het echt zien? Onze experts staan voor je klaar! Kom langs bij ons experience center om, onder het genot van iets lekkers, ons assortiment vlonderplanken te bekijken.  

Composiet vlonderplanken Ipe ronde kamer nubuiten Composiet vlonderplank ronde kamer multi grey light grijd nubuiten hardinxveld grijs composiet vlonder vlonderplanken kwaliteit duurzaam nubuiten