Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Vlonderplanken

Op zoek naar een stevig, duurzaam en langdurig terras? Onze Douglas vlonderplanken in Lariks zijn zeer geschikt. Dit is een hoogwaardige Europese houtsoort, snel te plaatsen en met een levensduur die tientallen jaren meegaat.

Filter op dikte:

Filter op breedte:

Douglas Vlonderplanken

Douglas Vlonderplanken onze absolute favoriet! De warmte van het hout, de geur en de kleur van deze planken zijn onnavolgbaar. Populair op dit moment bij hoveniers en tuinarchitecten in heel Europa. Onze Douglas vlonderplanken worden snel uit eigen voorraad geleverd en altijd in een minimale dikte van 24mm. Maak een keuze uit onbehandeld, geïmpregneerd of groen geïmpregneerd. 

Naast dat ons Douglas hout opvalt door zijn mooie uiterlijk, is het ook zeer duurzaam en heeft het een goede grip op de grond. Hierdoor behaal je een gemiddelde levensduur van 10 to 15 jaar. De Douglas houtsoort heeft vele voordelen ten opzichte van de gangbare naaldhoutsoorten zoals vuren, grenen en sparren: - Duurzame en stabiele structuur - Trekt niet krom en buigt niet door - Inherent aan alle elementen - Minder aangetast door vocht (tegen verrotting) Het mooiste aan dit hout is dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden!

Douglas vlonderplanken kopen

Vlonderplanken vind je bij NuBuiten.nl in ruime getale en met snelle levering! Filter tussen alle lengtes en verduurzamingen om de perfecte vlonderplank te vinden voor jouw project. Weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan ons complete vlonder pakket per m2, Geef in hoeveel m2 je nodig heb en krijg alle benodigde materialen thuis geleverd. Wil je liever jouw douglas hout afhalen? Dat kan bij onze afhaallocatie’s te vinden door heel Nederland en Vlaanderen.

Hoe behandel je een vlonder?

Natuurlijk wilt je dat jouw Douglas vloerdelen zo mooi mogelijk zijn. Maar bovenal heb je een stevige en duurzame vloer nodig. Bij onze nieuwe planken hoef je er alleen maar voor te zorgen dat de planken stof- en vuilvrij zijn. Voor vergrijsde planken hebben we nog een tip: schuur eerst de toplaag eraf, of gebruik er designwater op zodat ze later makkelijk schoon te maken zijn. Hiervoor gebruik je best een roterende schuurmachine met een grove korrel. Er moet ongeveer één pad per vierkante meter worden gebruikt. Wat je ook kan doen is hiervoor een houtontvetter gebruiken. Hierna verwijder je het stof en vuil met een doek, zodat je kan beginnen met het behandelen van jouw terras! Voor meer informatie kijk bij ons product advies.

Douglashout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw Douglashout online; zo ben je er zeker van dat je nóóit te veel betaald, dat het douglas hout snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze kundige service en ondersteuning. Wil je liever de douglas vlonderplanken afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Douglas vlonderplanken. 

douglas vlonder overkapping vlonderplanken duurzaam douglas planken assortiment hardinxveld nubuiten vlonderplanken douglas vlonderplanken onbehandeld met groef duurzaam nubuiten