close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Bank

Met onze uitgebreide selectie van tuinbanken kan jij jouw perfecte zitplek vinden. Of je nu op zoek bent naar een houten bank, een loungeset of een hangmat, wij hebben precies wat je nodig hebt om optimaal te genieten van jouw tuin. Shop nu onze collectie en creëer jouw droomtuin.

Filter (swipe) :

Bank 

Om echt van je tuin te kunnen genieten heb je een goede zitplek nodig. Met de verschillende soorten banken die we aanbieden vindt jij precies wat je nodig hebt om van je tuin te kunnen genieten.  

Verschillende soorten tuinbanken 

Onze banken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van parkbank, tuinbank, zitbank, tweezitsbanken, driezitsbank, lattenbank tot hoekbank. Daarnaast hebben we deze banken ook in verschillende houtsoorten. We snappen dat dit best verwarrend voor je kan zijn. Daarom hebben we alle soorten, in het kort, voor je op een rij gezet.  

Douglas 

Banken gemaakt van deze houtsoort hebben een warme uitstraling. Binnen ons assortiment zal je deze banken behandeld en onbehandeld vinden. De rugleuning is binnen deze soort ook nog een optie.  

Vuren    

Deze banken zijn gemaakt van Noord- Europees vurenhout. Het hout is geïmpregneerd waardoor de levensduur verlengd wordt. Een boombank en een bloembakzitting zijn pronkstukken en een leuke toevoeging voor je tuin.   

Hardhout 

Zeer degelijke banken gemaakt met een gegalvaniseerd stalen onderstel. De hardhouten latten zijn bewerkt zodat je geen last hebt van splinters. Worden geleverd in een bouwpakket en zijn zeer gemakkelijk op te bouwen.  

Eiken 

Banken van deze houtsoort zijn in heel Nederland te vinden. Je kan ze bijvoorbeeld vinden in gemeentes, bossen of campings. De banken zijn voorzien van ingraafpoten waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn.  

Steigerhout 

Steigerhouten banken zijn een luxe toevoeging voor je tuin of kamer. Ze zijn namelijk voor zowel binnen als buiten geschikt. Ze hebben een mooie vintagelook wat de banken zeer populair maakt. 

Om je bank helemaal af te kleden hebben we ook nog tuinkussens in ons assortiment.  

Bij ons vindt je alles om van jouw tuin het perfecte plaatje te maken. Neem snel een kijkje. 

Een nieuwe tuinbank vind je bij nubuiten.nl!

Kom je er niet helemaal uit? Kom langs bij ons experiencecenter. Dit is de plek om inspiratie op te doen. Onze deskundigen zijn aanwezig om je te adviseren omtrent eventuele aankopen. Maak gemakkelijk een afspraak. Zetten wij de koffie klaar.  

klein tuin bank voor balkon nubuiten Stevige tuinbank met ingraafpoten nubuiten houten banken tuinbank douglas vuren grenen