terug naar home

Blokhut

Blokhutten

Bij NuBuiten vinden jaarlijks honderden klanten de perfécte blokhut en dat is niet voor niets. Of het nu gaat om een vijfhoek blokhut of om blokhutten met een plat dak, onze blokhutten zijn allemaal met zorg geselecteerd op houtsoort, kwaliteitsimpregnatie (onder druk), afwerking en prijsstelling. Zo kunt u bij ons altijd profiteren van een ruim aantal blokhutten van topkwaliteit, en zoals u gewend bent van ons bieden wij u onze blokhutten altijd aan tegen de beste prijs van Nederland. "Buitengewoon Genieten" noemen we dat!

Blokhut kopen

Bij het kopen van een blokhut is het belangrijk om te bedenken waar u de blokhut exact voor wilt gaan gebruiken. Wilt u een goedkope oplossingen voor het opbergen van een grasmaaier, tuingereedschap en stoelkussens? Kijk dan eens verder naar ons assortiment blokhutten van 19mm dik Noord-Europees vuren (blokhut 19mm)! Snel gemonteerd, compacte afmetingen en zeer scherpe prijzen.
Wilt u uw blokhut liever gaan gebruiken als buitenverblijf, of als werkplek? Dan is een 45mm blokhut meer geschikt voor u (blokhut 45mm). Door de dikke wanden van de blokhut is het mogelijk om bijvoorbeeld electra en verwarming aan te leggen, zodat u in de winter kunt genieten van een aangenaam verblijf in uw blokhut. Daarnaast zijn onze 45mm blokhutten ook verkrijgbaar in de grotere aafmetingen; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos, mede door onze blokhut-op-maat service! 
Voor een perfecte tussenmaat is een blokhut 28mm vaak erg geschikt. Kom langs of vraag een van onze blokhut-specialisten voor verder advies indien gewenst, wij helpen u heel graag verder.

Blokhut online bestellen : snel geleverd en altijd de beste prijs

Heeft u de blokhut gevonden die u wilt aanschaffen? In de meeste gevallen leveren wij uw blokhut al binnen 8 dagen bij u op locatie! Uiteraard is het mogelijk om naast transport ook de opbouw van uw blokhut door ons te laten verzorgen. Klik hiervoor op de website op 'offerte' of bel ons even. Door de grote hoeveelheid blokhutten die wij per jaar installeren is het mogelijk om de plaatsing van een blokhut zeer voordelig aan te bieden. 

Voor meer informatie over onze blokhutten kunt u altijd bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze winkel.