Ervaringen

Sinds 2003 heeft NuBuiten al meer dan 145.000 klanten tevreden gemaakt. Kunnen we jou ook tevreden maken?

hello banner background image

Erkend en bekend bedrijf

Reviewscore

Nubuiten kapschuur douglas lariks hout

NuBuiten is dé buitenspecialist. Met verschillende vestigingen in Nederland en België is NuBuiten een vertrouwd adres voor iedereen. Met meer dan 2000 reviews en 10.000 meter experience center willen wij jou een buitengewone beleving laten ervaren. NuBuiten heeft een rijke geschiedenis en jarenlange ervaring opgebouwd. We hebben in deze 35 jaren al honderdduizenden klanten blij kunnen maken. Zo zijn 1 op de 9 tuinen van NuBuiten materialen gemaakt! Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we samen met diverse programma’s zoals hieronder te zien is. We zijn te zien op diverse bekende zenders en kanalen zoals Videoland en SBS. We hebben diverse mensen blij mogen maken met een nieuwe, mooie tuin. Daarnaast hebben we ook mooie prijzen mogen uitreiken bij onze fotowedstrijden, dat is pas buitengewoon genieten!

Klanten die een aankoop hebben gedaan
geven NuBuiten op Trustpilot een gemiddelde van 4 sterren.

Keurmerken

Branchegarantie! Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg.

Een greep uit onze klanten

Barry Atsma ervaring nubuiten

Barry Atsma

“NuBuiten had precies dat in huis wat ik nodig had om mijn vlonder aan het water te renoveren: Een zeer ruim assortiment, deskundig advies, snelle levering en vakkundige installatie.”

robverlinden_ervaringen_ontdek

Rob Verlinden

“Of het nu gaat over een Douglas overkapping of een hardhouten schutting. Bij NuBuiten bestellen we snel en gemakkelijk de producten die we nodig hebben om de mensen in ons programma mee te verassen.”

Samenwerking met TV-programma's

NuBuiten werkt al 5 jaar samen met De Grote Tuinverbouwing op SBS 6. Door deze sterke samenwerking hebben we samen al 280+ tuinen kunnen aanleggen. Deze tuinen staan bomvol NuBuiten producten. De Grote Tuinverbouwing is een programma waarin Rob samen met zijn team tuinen verbouwt die hoognodig aan vervanging toe zijn. In de afleveringen ziet u meer over het toepassen en monteren van de producten. Daarnaast komen we ook voor in Lodewijks Groene Geluk en Lodewijks Droomtuinen. Dit is op Videoland te bekijken en wordt uitgezonden op RTL4. 

Fragmenten uit de aflevering reposten wij op ons YouTube-kanaal. Bekijk hier de nieuwste afleveringen en doe inspiratie op!

Project Waddinxveen shutter overkapping wit NuBuiten inspiratie
De grote tuinverbouwing logo
Videoland logo
SBS6 logo
RTL logo

Wiliam Op Woensdag

In Wiliam Op Woensdag geeft Wiliam door middel van een kort en bondige video tips over houtsoorten, betonpoeren plaatsen en hoe je bijvoorbeeld een vlonder opbouwt.

De Grote Tuinverbouwing 

In De Grote Tuinverbouwing plaatst Ivo samen met onze medewerkers diverse overkappingen.

Lodewijks Groene Geluk

In Lodewijks Groene Geluk plaatst Lodewijk samen met onze werknemers diverse overkappingen. Dit doet hij op allerlei toffe locaties zoals Texel en andere tuinen in Nederland.

Fotowedstrijd 2021

De bron voor inspiratie!

De tweede winnaar van de NuBuiten Fotowedstrijd is ook bekend: Jonas! Jonas heeft met zijn prachtige foto’s een barbecue gewonnen.

In de tuin van Jonas staat een prachtige Alu & Wood Overkapping. Hij is daarmee één van de eersten die dit model in de tuin heeft staan. Alu & Wood is namelijk een compleet nieuw en innoverend model, waarbij hout gecombineerd wordt met aluminium. De aluminium palen en de houten wanden zorgen samen voor een moderne uitstraling. Bekijk hier de modellen!

De foto van Jonas sprong in het oog door de mooie verlichting. Zoals je kunt zien op de foto, zorgt dit voor net een beetje extra uitstraling. Daarmee heeft Jonas de overwinning in de wacht kunnen slepen! De gewonnen barbecue zal volgens hem goed van pas komen, want die miste nog in de tuin. Komende zomer kan er goed gebruik van gemaakt worden, en de hond kan ook meegenieten!

Fotowedstrijd 2021

De bron voor inspiratie!

De eerste winnaar van de NuBuiten Fotowedstrijd is bekend: Jos! Jos heeft met zijn prachtige foto’s een barbecue gewonnen.

Jos heeft van zijn hele tuin een NuBuiten-project gemaakt. Twee overkappingen, een houtopslag, een schutting en een ornament. Samen met zijn broer hebben ze de constructies gebouwd. Eén van de twee overkappingen dient als zit- en rustplek. Er staat hier een mooie tuinset en een kachel. De andere dient als opslag en kantoor. Hier kan Jos rustig thuiswerken zonder gestoord te worden. Dat komt mooi uit tijdens de coronacrisis! 

Beide overkappingen zijn gemaakt met Eikenhouten palen. Het thuiskantoor heeft wanden van Douglas zweeds rabat. De rabatdelen zijn zwart gespoten. De overkapping met tuinset heeft grote glazen ramen. 

Jos is ontzettend blij met zijn barbecue, maar hij is niet de enige! Binnenkort zullen we nog een winnaar bekend maken, dus blijf vooral de blog en onze social media volgen!

30.000+

Producten

280+

Grote Tuinverbouwing Projecten

750+

Klanten Per Week

6

Locaties

nubuiten showtuin Hardinxveld-Giessendam

Beleving

10.000 m² aan inspiratie

In ons Experience Center kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.

Bekijk de showmodellen

onze hout specialisten verkoop team

Advies

Deskundigen op locatie

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van NuBuiten aanwezig om je te adviseren omtrent je eventuele aankopen. Onze medewerkers weten alles van hout(soorten), montage en buitenverblijven.

Een afspraak maken

Onze projecten

Wat kunnen we voor jou realiseren?

Herman en Ineke, Uden

“Een grote boom stond er eerst. Eigenlijk zonde van de ruimte, en het was ook nog de zonnigste hoek van de tuin.” Herman en Ineke hadden een beter idee én een lang gekoesterde wens: een buitenverblijf: “Het klinkt misschien cliché, meer we hadden dit echt eerder moeten doen!”

Na de order hebben Herman en Ineke een lange, mooie zomer meegemaakt in hun overkapping. “Het voegt echt iets toe aan ons huis, aan hoe we wonen. Zo’n overdekte leefplek in je achtertuin, daar maak je gewoon veel gebruik van.”

Buitenverblijf Hoekmodel Modulair in Uden
hillhout overkapping
nubuiten ervaringen
douglas overkapping bij de klant

Leo, Overloon

“Ik kom hier nu echt thuis.” Leo komt uit Noord-Brabant en kocht een woning in Overloon. Direct had hij de wens om een overkapping aan het huis te plaatsen.“Ik vind de buitenruimte heel belangrijk, omdat ik mijn Harley nu in de garage kan zetten en de auto onder de overkapping.”

Leo kwam in de experience center en wist gelijk wat hij wou hebben. In onze experience center hebben we diverse overkappingen die je kan bekijken. Hier kan je ze ook samenstellen met een van onze productadviseurs.

Overkapping aan het huis
luxe buitenverblijf overkapping

Hoe komt NuBuiten aan zijn beoordelingen ? 

Voor het verzamelen van reviews maken wij gebruik van verschillende partijen, zoals Trustpilot en Google. Zij controleren of alle geplaatste reviews echt afkomstig zijn van onze klanten. 

Omdat wij het fijn vinden om te horen hoe je ervaring was met ons, nodigen wij actief klanten uit om reviews te plaatsen.  Als blijk van onze waardering voor het delen van je ervaring, verloten wij onder elke 100 geplaatste reviews een BBQ.