Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Speeltoestellen

Als je op zoek bent naar een houten speeltoestel dat niet alleen fraai oogt, maar ook nog eens urenlang speelplezier geeft aan de kinderen ben je aan het juiste adres. Bij NuBuiten hebben wij in verschillende prijsklassen een aantal prachtige exemplaren voor je geselecteerd. Van een zandbak tot een luxueus speeltoestel: wij hebben het allemaal.  

Speeltoestellen 

De toestellen worden geleverd als bouwpakket met daarbij een montagehandleiding, waardoor het (speel)plezier direct kan beginnen.  

Waarom een speeltoestel? 

De kinderspeelplekken zijn in vele soorten en maten te verkrijgen, dus of je nu veel ruimte hebt of niet, er is altijd wel een leuke plek voor de kinderen te creëren. Ook is er in iedere prijsklasse wel wat te vinden, dus hoeft de aanschaf geen kostbare aangelegenheid te zijn. Welk product je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat het de kinderen heel veel zorgeloos plezier op zal leveren! 

Waar op te letten bij de aanschaf van een speeltoestel? 

Bij de aanschaf van een speeltoestel zijn er meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het bij aanschaf van een schommel bijvoorbeeld belangrijk rekening te houden met de zwaai die deze maakt. Door de uitzwaai neemt dit al snel twintig vierkante meter in beslag.  
 
Bij (grotere) speeltoestellen is het weer belangrijk om deze te verankeren met grondankers, zodat de stevigheid van het geheel gewaarborgd blijft. Kunstgras rondom het toestel kan ook erg handig zijn; dit omdat er veel op gelopen zal worden en kunstgras, in tegenstelling tot normaal gras, niet te vertrappen is.  
 
Op plekken waar mogelijk gevallen kan worden zijn rubberen valtegels enorm aan te raden; deze breken de val en kunnen voor het voorkomen van ongelukken zorgen.  

Houtsoort 

De speelplekken die wij verkopen zijn gemaakt van grenenhout of van vurenhout. Beide komen uit dezelfde groeigebieden en kennen amper verschillen. Grenen is van nature iets donkerder dan vuren. Vurenhout heeft in de regel iets minder (grote) noesten dan grenenhout. Ook zijn de producten onder druk geïmpregneerd, zodat de hoogwaardige kwaliteit jarenlang intact gehouden wordt. De impregnatie zorgt ervoor voor de duurzaamheid en zorgt voor bestendigheid tegen verschillende weersinvloeden. 

speeltoestel met glijbaan grenenhout nubuiten hardinxveld giessendam houten speeltoestel met glijbaan nubuiten hardinxveld giessendam speeltoestel voor in de tuin grenenhout vurenhout nubuiten hardinxveld

block background
Van €750,- voor
€695,-
Crazy Climber ›
block background
Van €500,- voor
€479,-
Speeltoestel Action ›