Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schuttingen (Types)

NuBuiten.nl biedt schuttingen aan in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor plankenschermen, lamellenschermen, trellisschermen, afsluitschermen of schuttingpoorten. Heeft u vragen, dan staan onze specialisten voor u klaar.

Schuttingen (Types)

Alle type schuttingen vind je in deze categorie, vind gemakkelijke het perfecte plankenscherm voor jouw tuin. Of deze nu van Douglas, grenen, vuren of bangkirai is, we zorgen ervoor dat hij perfect 

Bij de aankoop van kant-en-klare schuttingen en plankenschermen moet je vooral letten op de dikte van de planken. Een tuinhek met een minimale latdikte van 1 cm (bij voorkeur 1,6 cm) is veel steviger en gaat langer mee dan een hek met dunnere planken. Je kan kiezen uit geïmpregneerde vuren en grenen schermen die ongeveer 10-15 jaar meegaan of schermen die onder hoge keteldruk zijn geïmpregneerd en ongeveer 20-25 jaar meegaan. Je kan ook kiezen voor Lariks Douglas tuinschermen die gemiddeld zeven tot twaalf jaar meegaan.

Schuttingen kopen

Bij NuBuiten vind je schuttingen in alle soorten die snel uit eigen voorraad geleverd kunnen worden. De mogelijkheid om te kiezen voor onbehandeld of geïmpregneerd hout behoort tot één van de vele mogelijkheden bij NuBuiten. Heb je advies nodig? Kom langs in ons experience center in Hardinxveld Giessendam, hier staan onze blokhut experts klaar om je te adviseren. 

Schuttingen online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw schuttingen, plankenschermen en tuinafscheiding  online; zo ben je er 100% zeker van dat je de laagste prijs betaald, de schuttingen, plankenschermen en tuinafscheiding snel in huis hebt en kan rekenen op advies en service van onze experts. Wil je de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam waar ons verkoopteam klaar staat om je, onder het genot van een kopje koffie, te adviseren voor jouw project! Kom langs tijdens de openingstijden of  maak een afspraak voor een advies gesprek.

afbouwscherm plankenscherm schutting nubuiten modern schutting plankenscherm modern felixwood schuttingen types plankenscherm douglas schutting