Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Tuinkist

Voor het opbergen bieden wij je onze stalen tuinkisten aan van Biohort, handig voor zitkussens, ligbedden, klapstoelen, speelgoed en overig tuinmateriaal. 

Tuinkist  

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten is ervoor in iedere tuin een handige oplossing tot opberging. Deze box biedt verschillen voordelen waar we je graag hieronder meer over vertellen. 

Hoogwaardig staal 

Deze opbergmogelijkheid wordt vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat dit precies is leggen we je graag uit. De staalplaten komen uit vuurverzinkt staal, dit is een methode van thermisch verzinken en zorgt ervoor dat het staal is voorzien van een beschermende laag tegen corrosie.  

Als 2e laag komt er een primer overheen en naast deze 2 lagen zijn de platen binnen en buiten voorzien van polyamide-inbrandlakering.  

Niet alleen is dit product hoogwaardig ook zijn er nog meer voordelen, we zullen deze voor je onder elkaar zetten: 

  • 20 jaar garantie 
  • Regenwaterdicht 
  • Geïntrigeerde ontluchting 
  • Bevestigingsmateriaal is van RVS 

Welke tuinkist modellen en kleuren zijn er mogelijk? 

Bij NuBuiten bieden we je verschillende mogelijkheden aan om je zo een ruime keuze te geven. Hierin kan je deze maken in de volgende modellen: Hobbybox, Loungebox, Storemax, Highboard en Pakketbox.  

Alle modellen zijn geschikt voor het opbergen van tuinartikelen en bij de Highboard is het ook nog mogelijk om fietsen in op te slaan. Dit model is namelijk voorzien van vleugeldeuren en geeft dan nog een extra stukje luxe! 

Wij bieden per model verschillende kleuren en maten aan een selectie staat direct bij in onze webshop, staat jouw gewenste kleur of maat er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.   

Leveringsuitvoering opbergkist

Alle modellen worden geleverd als bouwpakket, het is wel zo dat dit bestaat uit panelen. 

Door een uitgebreide handleiding welke direct wordt meegeleverd maken we je het zo makkelijk als mogelijk en staat de tuinkist binnen mum van tijd! 

biohort stalen tuinkist voordelig bij nubuiten stalen tuinkist opbergkist opbergbox tuin tuinkist opbergbox tuinkussens opbergkist tuin wit staal