Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Afdekkappen

Een ruime keuze in afdekkappen. Van verzinkt tot hout en RVS, je vind het allemaal bij NuBuiten.nl!

Afdekkappen 

Op zoek naar de perfecte afwerking van je tuinpalen? Met onze sierlijke afdekkappen maak jij jouw schutting helemaal naar je zin.  

Waarom een afdekkap? 

Afdekkappen zijn bedoeld om je palen sierlijk af te werken en ze te beschermen tegen de weersomstandigheden. Door de kop van de paal te beschermen zorg je ervoor dat er minder snel sprake is van rot of schimmel. Hierdoor wordt de levensduur van de paal verlengd.  

Welke afdekkap heb ik nodig voor mijn schutting paal.  

Een ruime keuze in afdekkappen. Van verzinkt tot hout en RVS, je vind het allemaal bij NuBuiten.nl!. Bij aankoop is het belangrijk om te letten op de maat van de afdekkap. Bij NuBuiten verkopen wij de afdekkappen in een aantal maten. Van 7×7 tot 13 x 13. Door de variatie in soorten kappen zit er altijd wel iets voor jou bij!  

Montage afdekkap

Onze afdekkappen zijn eenvoudig te monteren op de paal. Dit kan middels een schroef of een spijker. Er zijn verschillende soorten spijkers en schroeven die hiervoor geschikt zijn. Wilt u de afdekkap met een schroef bevestigen dan zijn de bolkop houtschroeven te adviseren. Deze hebben een bolle kop die zichtbaar blijft uitsteken. Bij het bevestigen van metaal op hout zijn deze schroeven bij uitstek geschikt. De lengte van de schroef/ spijker is ook uitermate belangrijk. Als vuistregel wordt de volgende formule gehanteerd: de minimale lengte van de schroef/ spijker 2,5x de dikte van het te bevestigen materiaal. Bij composiet wordt er geen gebruik gemaakt van een spijker of schroef. Deze worden verlijmd bovenop de paal.  

Bestellen bij NuBuiten.nl

Afdekkappen zijn eenvoudig te bestellen via onze webwinkel.  Zo ben je zeker van de laagste prijs en de snelst mogelijke levering. Nog niet overtuigd? Onze experts kunnen je advies geven. Kom langs bij ons experience center om ons assortiment te bekijken. Deze ligt op nog geen 30 minuten rijden van Rotterdam/Utrecht /Breda.  

steen afdekkap paal afdekkapje schuttingpalen nubuiten paalornament afdekkap paal zwart nubuiten afdekkap diamant 7x7 schutting paal afwerken