Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Douglas deuren

Douglas deuren

Deuren van lariks Douglas is zeer geliefd vanwege de warme uitstraling en het rustieke karakter. Het kernhout van Douglas heeft meestal een licht geelrood (oranje) kleur die onder invloed van licht en lucht op den duur verkleurt tot oranjebruin. Douglas kan in vrijwel elk formaat en elke vorm gezaagd worden. Wanneer Douglas onbehandeld blijft zal de kleur veranderen, met een grijze tint als resultaat. 

Om vergrijzing te voorkomen, kan het hout behandeld worden met UV Beschermingsolie, beits of andere middelen. Zo blijft de roze-achtige kleur behouden en is het materiaal beschermd tegen vergrijzen.

Douglas deuren kopen

De deuren worden geleverd met kozijn, sponning en hang en sluitwerk, daardoor kun je direct beginnen met het installeren van deuren in jouw project. Kies voor deuren die binnen 72 uur in huis geleverd kunnen worden, zo kan je nog sneller beginnen en is je overkapping of blokhut binnen de kortste keren af. Liever je bestelling afhalen? Dit is ook mogelijk! Kom langs in ons experience center of één van onze andere afhaallocatie’s.

Douglas deuren montage tips

Wij adviseren je een stelkozijnset te bestellen als je de deur in een wand met regelwerk gaat plaatsen. Dit zorgt voor een nette afwerking en hierdoor wordt het doordringen van de slagregen en lichtinval tussen het kozijn en de wand tot een minimum beperkt. 

Waarom Douglas deuren online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

In onze webwinkel bestel je eenvoudig jouw douglas houten deuren online; Zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs betaald. Jouw Douglas deuren snel in huis? Kies voor de deuren met het label “Binnen 72 uur in huis”, zo kan je snel beginnen aan jouw klus. Kun je geen keuze maken of weet je niet welke Douglas paal jij nodig heb voor jouw project? Laat je adviseren door onze klantenservice of kom langs in de showroom voor advies en inspiratie. 

Douglas deur onbehandeld Douglas overkapping met opberging enkele deur 4-ruits douglas dubbele deur met hang en sluitwerk