Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Tuinhout Kastanje

Met kastanje geef je je tuin eenvoudig een prachtig landelijke uitstraling!

Kastanje Tuinhout

Kastanje hout is een prachtig, sterk en duurzaam tuinhout dat uw tuin of terras een sfeervolle en rustgevende uitstraling geeft. Wij verkopen kastanje tuinhuisjes, overkappingen, tuinmeubelen en speeltoestellen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Het hout is sterk, duurzaam en heeft een stoere uitstraling. De kleur en de structuur van Kastanje lijken sterk op Eiken, meer informatie over onze houtsoorten vind je hier.

Kastanje tuinhout kopen

Of je nu op zoek bent naar een kastanje hekwerk of kastanje palen, onze hout experts helpen je graag om de juiste keuze te maken in onze webwinkel. Kastanje tuinhout is perfect voor alle klussen in en om het huis. Of het nu gaat om het maken van meubels, het bouwen van een schutting of het renoveren van je badkamer, kastanje hout is sterk en duurzaam. 

Kastanjehout is een populaire houtsoort in ons klimaat, dit komt doordat het hout bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Het hout kan dus veel vocht, wind en zout verdragen. Bovendien wordt kastanjehout niet met chemische middelen behandeld, het is dus een milieuvriendelijke keuze! 

Kastanje hout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw Kastanje hout online; zo ben je er 100% zeker van dat je de laagste prijs betaald, het kastanjehout snel in huis hebt en kan rekenen op advies en service van onze hout experts. Wil je de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam waar ons verkoopteam klaar staat om je, onder het genot van een kopje koffie, te adviseren voor jouw project! Kom langs tijdens de openingstijden of  maak een afspraak voor een advies gesprek.

kastanje tuinhout hout nubuiten hekwerk constructiehout kastanje hekwerk loop hek hout omheining nubuiten nubuiten hardinxveld giessendam tuinhout kastanje vuren eiken douglas lariks