Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Terrastegels Composiet

Composiet terrastegels kun je heel gemakkelijk aan elkaar bevestiging en zien er ook nog eens prachtig uit! Het is een duurzaam alternatief voor het traditionele vlonder. 

Terrastegels Composiet 

Bij NuBuiten bieden wij composiet terrastegels in meerdere kleuren en afmetingen aan, hier vertellen we je graag zo meer over. 

Composiet is zeer geliefd door het weinige onderhoud, de duurzaamheid en kleurvastheid. 

Bij ons vind je de tegels terug in 2 vormen, vierkant en in een rechthoek zo is er voor ieder wat wils! 

Composiet 

Composiet staat voor jarenlang plezier met weinig onderhoud. Composiet zal voor het meeste gedeelte bestaan uit gerecycled kunststof en is een duurzame oplossing. Gemiddeld zal composiet +15 jaar meegaan en zal dit in tegenstelling tot houten vlonders maatvast zijn zonder splinters of gaan rotten. 

Om zo lang mogelijk te genieten van je composiet schutting raden wij aan deze zo af en toe schoon te maken met water en groene zeep. 

Bij NuBuiten bieden wij 2 soorten aan: Ultrashield en Elephant terrastegels, het verschil zit in de maat en het soort composiet. 

Zo zijn de tegels van Elephant van 50% FCS gecertificeerd (hard)houtkunststof en 50% gecertificeerd ethyleen en de Ultrashield tegels van polyethyleen en houtvezels met een beschermlaag van polymeer. 

Bij de Elephant tegels kan een kleine kleurafwijking voorkomen nadat dit wordt blootgesteld aan de zon bij de Ultrashield tegels is dit niet het geval.  

Onderhoudsvrije vlonder

Zoals eerder al een beetje verklapt te hebben zijn deze delen zo goed als onderhoudsvrij, je hoeft dit niet zoals bij houten producten blijven behandelen en er minder naar om kijken. 

Wel zou je om de aantal jaar er een doekje over kunnen halen, dit is echter zo gebeurd! 

Opbouw van jouw duurzame vlonder 

Deze delen zijn doormiddel van een kliksysteem snel en gemakkelijk te leggen, ideaal ook voor een balkon! 

Bij een zachte ondergrond is het aan te raden om de grond eerst te egaliseren of doormiddel van een balken ondergrond de delen te plaatsen. 

Wat is er nog meer mogelijk?  

Naast onze Composiet terrasdelen bieden wij dit product ook aan in de volgende houtsoorten: 

In ons experience center in Hardinxveld-Giessendam vind je de diverse soorten terrastegels en kun je ze vergelijken met de diverse ander mogelijkheden. 

NuBuiten hardinxveld voordelige onderhoudsvrije composiet vlonder tegels onderhoudsvrije vlonder tegels nubuiten utrashield composiet tegel lichtgrijs onderhoudsvrije vlonder nubuiten