Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Houten picknicktafel

Bij NuBuiten bieden wij een ruim assortiment aan in buitentafels voor jong en oud en voor het hele gezin! Optimaal genieten in jouw tuin en van de laatste zon uurtjes? Dat kan aan onze houten picknicktafels.

Houten picknicktafel 

Houten picknicktafels zijn zeer geliefd voor gezinnen om aan te eten maar ook ideaal bij kinderfeestjes. Zo bieden wij dit product aan in verschillende vormen, afmetingen en houtsoorten. Zo zal er voor iedereen wat tussen zitten, hieronder leggen we je graag meer uit over de verschillende mogelijkheden. 

Wat is een (houten)picknicktafel ?

De naam verklapt het wel al een beetje, het is een tafel met vaak eraan een bank of stoelen gemonteerd. 

Houten tafels zijn over het algemeen van losse planken en balken gemaakt. 

Welke doeleindes zouden mogelijk zijn? 

Om je een klein idee te geven zetten wij hieronder een aantal doeleindes waarvoor een buitentafel gebruikt kan worden: 

  • (Kinder)feestje  
  • Als eet gelegenheid 
  • Voor een spelletjesavond of om even bij te kletsen met familie of vrienden 

Vaak zie je de tafels daarnaast staan bij sportverenigingen en bedrijven, deze worden gebruikt in (sport)kantines om zoveel mogelijk zitplekken te creëren. 

Dit zijn een aantal voorbeelden, uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. 

Welke houtsoorten bieden wij aan ?

Bij NuBuiten bieden wij onze picknicktafels aan in verschillende houtsoorten: Douglas, Vuren, Eiken, Hardhout, grenen en Robinia zo is voor ieder wat wils door ons ruime assortiment. 

Meer informatie over de levensduur en kenmerken van deze houtsoorten? Klik hier voor meer informatie over onze houtsoorten.    

Wij geven je graag als tip mee om of de picknicktafel te behandelen met een van onze impregnatiemiddelen of deze te bestellen met een verduurzaming zo heb je er het minste omkijk naar! 

Welke afmeting past bij mij en waar moet ik op letten bij de aanschaf 

Bij de aanschaf van een tafel dien je vooraf te bedenken voor hoeveel personen je een picknicktafel wenst aan te schaffen. Hiervoor hebben wij een handige tool en kan je bij het product hierop filteren. Daarnaast is dit product te bestellen voor jong en oud, kijk naar de bladhoogte zodat je het juiste model besteld. 

Bouwpakket of gemonteerd 

Per product zal het verschillen wat er mogelijk is, de ene tafel kunnen wij gemonteerd leveren en het andere model wordt geleverd in een bouwpakket. Ook hier kan je een keuze in maken bij de filters, erg handig! 

buiten leven picknick tafel familie nubuiten houten picknicktafels buitentafel tafel nubuiten buiten genieten nubuiten houten douglas vuren eiken picknicktafels hardinxveld Giessendam