close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Klikokast

Kies voor in jouw tuin een mooie ombouw voor je opvallende kliko, zo blijven deze mooi uit het zicht en geef je zelfs de container een luxe uitstraling.

Klikokast 

Onze containerombouw is verkrijgbaar in verschillende groottes, modellen en housoorten zo heb je een ruime keuze bij NuBuiten! 

In welk materiaal kan ik een klikokast bestellen en wat is het?  

Bij NuBuiten bieden we je onze klikokast aan in 2 houtsoorten Vuren en in Wilgen, de kasten zijn een mooie afwerking om je kliko mee af te schermen. 

Over beide houtsoorten vertellen we je graag nog iets meer, lees hieronder meer!: 

Vuren:  

Deze houtsoort is zeer populair als tuinhoutsoort Vurenhout valt in duurzaamheidklasse 4 en zal geïmpregneerd +/- 10 jaar meegaan. 

De delen zijn onder druk geïmpregneerd en vooraf al voor je met een groene impregnatie behandeld. 

Wilgentakken: 

Naast Vurenhout is er ook nog een mogelijkheid om de containerkast te bestellen van een zwart gelakt metalen frame met daaromheen gevlochten wilgentakken dit geeft jouw tuin een natuurlijke uitstraling.  

Wilgentakken komen voort van de Wilg en is een gelsacht van tweehuizige bomen uit de wilgenfamilie Salicaceae. 

Let wel op dat dit niet een duurzame houtsoort is en +/- 5 jaar mee zal gaan. 

Enkel, dubbel of Triple containerkast 

In ons assortiment zie je verschillende varianten zo bieden we je de keuze voor een enkele, dubbele of triple container ombouw net wat jezelf wil.  

Van zowel de enkel als dubbel heb je de keuze uit Vuren en Wilgen en de triple wordt alleen aangeboden in Vuren. Wel zou je ervoor kunnen kiezen om de enkele en dubbele variant te combineren zodat je ook uitkomt op een opbergplek voor 3 kliko’s. 

De Vuren containerkasten zullen worden geleverd met voor gemonteerde wanden inclusief achterwand en bevestigingsmateriaal. Deze dien je wel zelf aan elkaar te monteren het is namelijk wel een bouwpakket! 

Zelf een klikokast maken 

Toch liever zelf een ombouw maken? Bij NuBuiten bieden wij al jaren Tuinhout aan voor elk project. 

Klik hier voor ons tuinhout!  

Als tip geven we mee begin altijd bij het frame bekleed het frame met gevelbekleding en vergeet niet je hang en sluit werk mee te bestellen!  

container berging enkel klikokast kliko ombouw nubuiten Wilgen kliko kast ombouw nubuiten hardinxveld klikokast ombouw kliko nubuiten