Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Redwood regels

Met Redwood regels kies je voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor al jouw buitenprojecten. Van schuttingen tot pergola’s en zelfs houten huizen, deze houtsoort is perfect voor allerlei constructies. Bovendien is Redwood bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen rot, schimmel en insecten, waardoor jouw buitenprojecten jarenlang meegaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud. Kies voor de populaire keuze en bestel jouw Redwood regels nu.

Redwood regels 

Redwood regels zijn een prachtige en duurzame keuze voor uw buitenprojecten. Deze houtsoort is ideaal voor allerlei constructies zoals schuttingen, pergola's, terrasoverkappingen en zelfs voor het bouwen van een geheel eigen houten huis. Redwood is een populaire houtsoort vanwege zijn natuurlijke weerstand tegen rot, schimmel en insecten. Dit betekent dat uw buitenprojecten jarenlang mee zullen gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud of vervanging. 

De oorsprong van Redwood hout 

Redwood regels zijn gemaakt van Californische rode ceder. Deze houtsoort groeit in de westelijke regio's van Noord-Amerika en is beroemd om zijn prachtige kleur en unieke textuur. De houtnerf van Redwood is fijn en gaat van donkerrood naar roodbruin. Dit maakt dat elk stuk hout uniek is en een prachtige aanvulling is op uw buitenproject. 

Waarom is Redwood hout duurzaam? 

Redwood is een zeer duurzame houtsoort, dit komt door de natuurlijke oliën die in het hout aanwezig zijn. Deze oliën zorgen ervoor dat het hout weerbestendig is en beter tegen vocht kan. Hierdoor is Redwood ook een perfecte keuze voor vochtige gebieden, zoals een tuin met een vijver of een terras aan het water. 

De voordelen van Redwood regels 

Een ander voordeel van Redwood is dat het gemakkelijk te bewerken is. Het is een zachte houtsoort en dus gemakkelijk te snijden, boren en schroeven. Dit maakt het perfect voor doe-het-zelvers die een eigen buitenproject willen bouwen. Het is ook gemakkelijk te schilderen of te behandelen met een transparante beits, waardoor het hout zijn natuurlijke kleur behoudt en beschermd wordt tegen de elementen. 

Redwood regels zijn ook een milieuvriendelijke keuze. Californische rode ceder groeit snel en wordt vaak duurzaam gekapt, waardoor de bomen snel opnieuw kunnen groeien. Bovendien is Redwood een natuurlijk recyclebare houtsoort, dus wanneer uw buitenproject aan vervanging toe is, kan het hout opnieuw worden gebruikt. 

Redwood regels bestel je bij NuBuiten! 

In onze webwinkel vind je een breed assortiment aan Redwood, tegen zeer scherpe prijzen. Zo ben je er zeker van dat je nooit te veel betaald en het hout snel in huis hebt. Zo kun je snel starten met jouw project. Meer advies nodig, bel één van onze houtspecialisten of kom langs in ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam tussen Gorinchem en Dordrecht.