Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Opsluitbanden beton

Dit product is onmisbaar bij elk type bestrating, want opsluitbanden zorgen ervoor dat de bestrating niet verzakt aan de zijkanten. Daarnaast voorkom je hiermee dat er ruimte tussen de tegels komt en je onkruid dus minder kans geeft om tussen de tegels door te groeien. Ten slotte, verlengt het de levensduur van de bestrating en is het de ideale product voor het scheiden van gras of het maken van een pad. 

Betonnen opsluitband 

Opsluitbanden van beton, ideaal voor bestrating, het gebruik van een overkapping of bij een schutting. Een belangrijk onderdeel als je wilt voorkomen dat vocht uit de grond in je wanden optrekt.  

Waarvoor gebruik je een betonnen opsluitband? 

Een betonband wordt vaak gebruikt voor bestrating. Het heeft de functie om bestrating nauwkeurig neer te leggen en het heeft een strakke uitstraling. Daarnaast kan het functioneren om optrekkend vocht in wanden van bijvoorbeeld een buitenverblijf tegen te gaan en zo te voorkomen dat er vochtvlekken in het hout komen. Hierdoor blijft de wand in goede staat en worden algen en schimmels grotendeels voorkomen. Het zorgt ook voor een kwalitatieve en stevige fundering van uw tuinverblijf of blokhut. Naast het gebruik voor wanden in overkappingen of blokhutten worden de opsluitbanden ook gebruikt om optrekkend vocht in schuttingdelen te voorkomen. De dikte van de betonbanden die je nodig hebt hangt af van het type bestrating die je plaatst. Bij gebruik in een voor- of achtertuin kun je smallere opsluitbanden gebruiken dan bijvoorbeeld een oprit. 

Voordelen van een betonnen opsluitband 

Het voordeel van een betonnen opsluitband is dat het multifunctioneel is. Het kan bij bestrating worden gebruikt om aan de zijkant langs bijvoorbeeld grind of tegels. Hierdoor creëer je een mooie afwerking van je bestrating en tevens zorgt het ervoor dat de tegels of het grind op de juiste plek blijven. Het grote voordeel van een opsluitband bij het gebruik van een tuinverblijf is dat de wanden mooi blijven doordat de betonbanden ervoor zorgen dat optrekkend vocht wordt voorkomen. Dit geldt ook voor het gebruik bij schuttingen.  

Opsluitbanden bij NuBuiten 

Heb je opsluitbanden nodig en weet je niet precies hoe veel je er nodig hebt of wat je allemaal nodig hebt voor jouw tuin? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom bij een van onze adviseurs. Zij geven advies n.a.v. jouw situatie en maken een offerte voor je op.  

opsluitband tuin grind grijs excluton nubuiten hardinxveld giessendam excluton opsluitband tuinbestrating beton oplsuitband betonband bestrating band nubuiten