close
Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Betonnen klinkers

Deze klinkers zijn gemaakt van een mix van cement, grind en zand. Ze zijn een voordelige keuze en gaan lang mee. Geschikt voor je terras, oprit, looppad of openbare ruimtes.

Betonnen klinkers 

In de zoektocht naar de juiste bestrating bieden wij je graag onze betonnen klinkers aan, ze zijn geschikt voor meerdere doeleindes, gaan lang mee en zijn ook nog is voordelig. Niet zijn dit alleen de voordelen ook kun je bij NuBuiten kiezen voor verschillende formaten en kleuren! Maak met onze bestrating jouw project een echte blikvanger door bijvoorbeeld eindeloos te combineren. 

Dit soort bestrating bieden wij aan in getrommelde klinkers, strakke klinkers en Abbeystones(getrommeld) hierover vertellen we je graag zo meer wat het verschil is.  

Wat zijn (betonnen)klinkers?  

Beton klinkers zijn vervaardigd uit zand, grind en cement. Hierdoor zijn de stenen erg hard en voeren ze water zeer goed af. 

Beton klinkers zijn geschikt voor terrassen, opritten en openbare ruimtes. Beton klinkers hebben verschillende voordelen: deze klinkers zijn vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en stroef. Deze klinkers zijn duurzaam vervaardigd en beschikken over een zeer lange levensduur. 

Getrommeld, strak of abbeystones wat is het precies?  

Om je een duidelijk beeld te geven wat het verschil is en waar we je de keuze uit bieden zullen we het aan je toelichten hieronder. 

Getrommeld: Deze waaltjes zien er wat robuuster uit, ze zijn machinaal bewerkt waardoor het lijkt dat ze wat ouder zijn. De stenen worden over elkaar heen gerold waardoor de scherpte ervan af is. 

Klik hier naar onze getrommelde klinkers.  

StrakDit is een soort waaltjes wat strak is afgewerkt met een authentieke look, de waaltjes zijn te bestellen in de volgende formaten: 

  • Keiformaat 
  • Dikformaat 
  • Waalformaat 

Klik hier voor onze betonklinkkers strak. 

Welk soort bestrating bieden wij nog meer aan: 

Naast ons ruime assortiment aan betonnen klinkers zijn er nog heel veel verschillende soorten bestrating mogelijk. Zo bieden wij bij NuBuiten ook gebakken klinkers en verschillende soorten tegels aan in ons grote assortiment. 
Klik hier voor alle sierbestrating. 

Tips en tricks 

Bij het plaatsen van jouw bestrating geven we je graag een aantal tips en tricks om rekening mee te houden. Geen eerdere ervaring? Vraag een professional voor hulp!  

  • Kies voor tegels/klinkers die voor jouw project geschikt zijn, niet alle tegels zijn geschikt voor een oprit.  
  • Bestel wat extra mee, denk hierbij aan snijverlies zo kom je nooit te kort. 
  • Een juiste ondergrond is het halve werk, denk hierbij aan de juiste fundering(doorgaans 20 a 25 cm) en aan een straatlaag(waterpas) 
  • Vergeet na plaatsing om niet te voegen met zand. 
  • Lees de volgende link daarnaast door om zelf te berekenen hoeveel m2 aan klinkers je benodigd zal hebben: Klik hier!   

Kom langs bij NuBuiten! 

Om inspiratie op te doen zien we je graag terug in onze experience center, klik op de volgende link voor meer informatie: Klik hier voor meer informatie over onze experience center!   

betonnen klinkers nubuiten bestrating tuin stenen betonnen klinkers nubuiten bestrating tuin excluton klinkers beton gesmoord bruin tuin bestrating betonnenklinkers