close
Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Keramische tegels

Keramische tegels zijn geliefd door hun natuurlijke uitstraling, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Wij bieden je twee varianten; de eerste uitvoering is helemaal van keramiek, de ander is extra versterkt met een betonnen onderlaag.

Keramische tegel spiegel NuBuiten

Full body

Materiaal: Keramiek

Diktes: 2 en 3 cm

Verwerking: speciale ondergrond (bij voorkeur door een specialist laten doen)

Keramische tegels spiegel NuBuiten

Met onderlaag

Bovenlaag: Keramiek

Onderlaag: Beton

Diktes: 4, 5 en 5.8 cm

Verwerking: eenvoudig op zandbed

 vanaf

€39,95

Bekijk

 vanaf

€58,45

Bekijk

Keramische tegels 

Wij stellen je graag voor aan onze zeer geliefde collectie keramische tegels. Dit soort bestrating geeft jouw project een luxere uitstraling en wij bieden deze aan in 2 varianten. 

De 2 uitvoeringen in ons assortiment zijn Full body keramiek, deze is geheel van keramiek en tegels met een betonnen onderlaag. De 2e uitvoering is extra dik en stevig en kan gebruikt worden voor een oprit. 

Wat zijn keramische tegels precies? 

Keramische tegels zijn tegels die zijn gemaakt van keramiek. Keramiek bestaat uit zand en klei. Er is een ruim aanbod aan keramische tegels. Voor dit product zijn er ook enkele tips:  
Keramische tegels nemen door hun hardheid geen vocht op. Hierdoor kunnen ze bij regen of vorst dus gladder zijn dan bijvoorbeeld betontegels. Pas dus op met het verwerken van keramische tegels in een looppad naar bijvoorbeeld een voordeur. 
De prijs van keramische tegels zijn wat duurder, maar deze heeft wel een luxere uitstraling dan andere tegels. Dit product wordt per M2 verkocht.  

Voordelen 

  • Kras vast  
  • Kleurvast 
  • Zeer onderhoudsvriendelijk  
  • Duurzaam 
  • Milieuvriendelijk 

Nadelen 

  • Keramische tegels hebben een hoge aanschafprijs 
  • Er is een ondergrond van split nodig in plaats van het traditionele zandbed 
  • De verwerking van de keramische tegels op split is duurder 
  • Keramische tegels moeten worden gevoegd (dit brengt extra kosten met zich mee) 

Rekentool 

Om je te helpen met het aantal tegels wat je nodig zal hebben zie je hieronder een extra uitleg: 

Stap 1 Bereken de oppervlakte van je tuin. Een oppervlakte bereken je door de lengte en breedte met elkaar te vermenigvuldigen. Een kwestie van opmeten en een simpele rekensom dus!  

Stap 2 is de oppervlakte van een tegel berekenen. Dit werkt exact hetzelfde als de oppervlakte van je tuin. 

Stap 3 We zijn alweer bij de laatste stap aangekomen! Deel de oppervlakte van je tuin door de oppervlakte van één tegel. Rond het aantal tegels altijd af naar boven, zo heb je nooit te weinig tegels en altijd een aantal reserve tegels mocht er een ongelukje gebeuren. 

Alternatieve producten 

Wij hebben voor je meerdere soorten bestrating in ons assortiment, om je inzicht te geven wat de mogelijkheden zijn klik dan op de volgende link: Klik hier voor onze bestrating! 

Kom langs bij NuBuiten! 

Nu begrijpen wij dat je liever eerst langs komt om ons assortiment tegels te bewonderen. Wij hebben op ons show terrein meerdere soorten staan en zien je graag in ons experience center!  

excluton terrastegel combinatie met vlonderplanken keramische tegels tuintegel blauw excluton nubuiten hardinxveld