Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Ronde picknicktafel

Een ronde picknicktafel voor de heerlijke zomeravonden tijdens de barbecue met vrienden, dat is buitengewoon genieten! 

Ronde picknicktafel 

Genieten met het hele gezin of op zoek voor een picknicktafel voor de junioren onder ons? Bij NuBuiten bieden we je deze optie ook in een ronde variant. Door de rondingen zijn er geen scherpe randen en kun je lang blijven genieten van de laatste zomer zonuren! Deze picknicktafel, in het vuren geïmpregneerd, is een echte eyecatcher en beschikbaar in 2 varianten.  

Wat is een picknicktafel? 

Tegenwoordig is een picknicktafel niet meer weg te denken, simpel gezegd is het een tafel waar een bank aan vast zit. Het is heel handig voor in elke tuin, sportvereniging en kantine. Het neemt minder ruimte in beslag en is voor meerdere doeleindes geschikt. Zo kan je de tafels ook gebruiken voor een kinderfeestje of bij een familie en/of vrienden barbecue!   

Vuren onder druk groen geïmpregneerd, wat is het precies 

Vurenhout is in de tuinhoutbranche zeer populair en dan ook de meest gebruikte naaldhoutsoort. Dit komt vooral door de gemakkelijke verwerking en de aantrekkelijke prijs. 

Vurenhout is van zichzelf bleek tot witachtig en valt onder zachthout. De levensduur wordt verlengd door de groene impregnatie van 10-15 jaar. Waar wat is een onder druk impregnatie nu precies? Bij een impregnatie maak je het hout eigenlijk duurzamer, dit gebeurd bij druk impregnatie doordat het hout in een ketel wordt geplaatst, deze ketel wordt vacuüm getrokken en dit zorgt er dan weer voor dat er geen lucht zit in het hout. Hierna wordt de ketel gevuld met een impregnatiemiddel en wordt er druk op gezet. 

Ronde picknicktafel varianten 

Bij NuBuiten bieden wij dit model aan in 2 verschillende varianten, zo hebben wij een picknicktafel voor volwassenen en kinderen. 

De picknicktafel van Talen is geschikt voor 8 personen en wordt gemonteerd geleverd. 

De picknicktafel van Woodvision daarentegen is voor kinderen en geschikt voor 4 personen, dit model wordt geleverd in een bouwpakket en is doormiddel van een handleiding gemakkelijk te monteren. 

Andere mogelijkheden 

Naast de ronde variant bieden wij nog andere mogelijkheden aan bij NuBuiten, zie hieronder welke mogelijkheden wij nog meer aanbieden: 

nubuiten picknicktafels rond kinderen Picknicktafel tuintafels nubuiten ronde picknick tafel rond vurenhout bouwpakket