Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken, goed te verwerken tuinhout, van een zachte maar sterke houtsoort grenen.Ideaal voor jouw vlonder verwerk je onze grenen vlonderplanken. 

Grenen vlonderplanken  

Grenen is één van de populairste houtsoorten en voordelig geprijsd. De perfecte keuze voor een mooi afgewerkte vlonder voor in de tuin! Het laat zich gemakkelijk verwerken en is als geïmpregneerd hout uitermate geschikt voor vele buitentoepassingen zoals de afwerking van uw tuinproject. Grenenhout heeft een klassieke uitstraling en is groen van kleur. Grenenhout is zachthout en valt in duurzaamheidsklasse 4 en daarnaast zal geïmpregneerd Grenenhout zal 5-10 jaar meegaan. Bij buitengebruik wordt het daarom ook vaak (onder druk) geïmpregneerd. Door de impregnatie is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot. Daarnaast is al ons tuinhout FSC gecertifieerd 

 

Grenen Thermo vlonderplank 

Thermowood behandeling van jouw grenen vlonderplanken. Door de thermo techniek toe te passen op jouw grenenhout wordt de levensduur op een natuurlijke manier verlengd. Tijdens de behandeling wordt een hogere duurzaamheidsklasse gerealiseerd, zonder toepassing van chemische middelen. Het is dus een milieubewuste optie! Daarnaast wordt het hout door de warmtebehandeling zodanig gemodificeerd dat het geen voedingsbodem meer vormt voor potentiële schimmels en insecten. Hierdoor kan extra lang van het hout genoten worden! 

 
Grenen hout kopen  

Vrijwel al ons Grenenhout is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan jouw Grenenhout laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen(op afspraak). Heb je ceerst advies nodig of wilt u een Grenen oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze hout experts adviseren je graag!  

 
Grenen hout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw Grenenhout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het Grenenhout razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Grenenhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Grenenhout. 

grenen vlonderplaken terras nubuiten hardinxveld giessendam grenen vlonderplanken geimpregneerde plank vlonder grenen vlonder vlonderplanken houten terras