Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Blokhut met Lessenaarsdak

Veel gebruikte filters:

Blokhut met lessenaarsdak   

Een blokhut met lessenaarsdak heeft het voordeel van een snelle afwatering. Naast dit voordeel heeft de blokhut met lessenaarsdak een strakke uitstraling doordat de dakgoot zich aan de achterkant bevindt.    

Waarom een blokhut met lessenaarsdak? 

Als je op zoek bent naar een modern tuinhuis is deze blokhut geschikt voor jou. Het schuin aflopende dak zorgt ervoor dat het water direct weg kan en dus niet op het dak blijft liggen. Dit tuinhuis is gemakkelijk in elkaar te zetten. Het is aan te raden om deze te plaatsen op funderingsregels, zodat je bestand bent tegen optrekkend vocht. Hierdoor blijft jouw tuinverblijf langer mooi en gebruiksvriendelijk. Dit buitenverblijf is geschikt als opberghok, maar ook als gezellige ruimte om samen te komen met vrienden en familie. Daarnaast kun je kiezen voor een overkapping aan de blokhut, waardoor je ook droog kunt zitten in de buitenlucht.    

Waarom kiezen voor een lessenaarsdak? 

Het voordeel van een schuin aflopend dak is dat het water gemakkelijk weg kan lopen. Het water komt terecht in de dakgoot aan de achterkant en kan hierdoor op een snelle manier het dak verlaten. Door de voordelige plaats van de dakgoot aan de achterkant van de blokhut zie je deze niet vanaf de voorkant en dit zorgt voor een mooie uitstraling. Ben je benieuwd welke dakbedekking je het beste kunt kiezen bij een lessenaarsdak? Lees dan hier de informatie omtrent de verschillende manieren om uw dak te bedekken.   

Kom langs bij NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam! 

In ons assortiment hebben wij verschillende blokhutten met lessenaarsdak. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende houtbehandelingen, zoals onbehandeld, gespoten of geïmpregneerd. Wilt u zelf de eerstvolgende jaren geen werk hebben aan het behandelen van het hout? Kies dan voor een geïmpregneerde of gespoten blokhut. Kom bij ons langs in onze showroom om de verschillende houtsoorten te bekijken en advies te krijgen van een van onze verkopers!  

blokhut met schuin aflopend dak westwood nubuiten Blokhut met lessenaarsdak met overkapping tuinhuis westwood showroom hardinxveld blokhut met lessenaarsdak geschaafd vuren nubuiten westwood