Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Grondspot

Op zoek naar grondspots voor extra verlichting in jouw tuin? Bij NuBuiten hebben we een ruime selectie van LED grondspots met lange branduren. Onze grondspots zijn ideaal voor meerdere doeleinden en beschikbaar in verschillende vormen, zoals rond en vierkant. Voeg extra sfeer toe aan jouw tuin met onze grondspots.

Grondspot 

Extra (led)verlichting nodig in jouw tuin met lange branduren? Zoek dan niet verder en kies onze ijzersterke grondspots. Deze lichtbron biedt je vele voordelen en brengt extra sfeer in jouw tuin! Ideaal voor meerdere doeleindes en bij NuBuiten beschikbaar in verschillende vormen rond en vierkant. 

Wat is een grondspot? 

Dit product zorgt niet alleen voor extra sfeer maar is ook een stukje veiligheid wat je hiermee kan creëren. Deze spot plaats je in de grond, vloer of bodem wat een strakke afwerking geeft. Naast dat het meer licht geeft in het donker kan je hiermee een looppad creëren zo zie je altijd waar je heen loopt. 

Naast deze mogelijkheden kan je ook een spot plaatsen in een struik/beplanting of in de rand/afdak van jouw overkapping en vlonders. Het is een echte eyecatcher voor in jouw tuin! 

Handige tips voor plaatsing van grondspots 

Verlichting aanleggen is niet voor iedereen weggelegd en bij twijfel vraag dan altijd een professional om hulp. Hieronder zullen wij wel een aantal tips voor je neerzetten:  

  • Begin altijd met een tuinschets, waar dient de verlichting te komen?  
  • Combineer de grondspots met andere verlichting voor een waar sprookje in jouw tuin in de avonduren.  
  • Leg een kabelplan uit, zorg hiervoor de juiste benodigdheden(transformator) dit is het hart van de installatie. Door het connect systeem is aansluiten eenvoudiger dan ooit! 

Verlichting mogelijkheden 

Naast onze grondspots bieden wij bij NuBuiten nog meerdere soorten verlichting aan, neem ook even een kijkje bij onze overige verlichting mogelijkheden. 

Klik hier voor ons brede assortiment aan verlichting en toebehoren.  

Advies van NuBuiten 

Bij NuBuiten zijn wij heel enthousiast over de grondspots van Suslight en helpen je graag als je er niet helemaal uitkomt. Neem gerust contact met ons op of kom onze verlichting mogelijkheden bewonderen in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam. Klik hier waar je ons kan vinden!   

grondspots suslight nubuiten led verlichting tuin grondspots led verlichting tuin suslight nubuiten tuin verlichting grondspots led nubuiten