close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Daktrimmen

Daktrimmen zorgen ervoor naast dat het een luxe uitstraling geeft ook voor de bescherming van jouw EPDM dak.

Daktrimmen

Daktrimmen zorgen ervoor naast dat het een luxe uitstraling geeft ook voor de bescherming van jouw EPDM dak. Deze daktrim is naast de bovenstaande voordelen verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en soorten. Hieronder lees je meer wat een daktrim voor meerwaarde is maar ook wel opties wij bij NuBuiten aanbieden.

Wat is een daktrim en welke voordelen heeft dit product?

Om jouw project een nog luxere afwerking te geven kun je als optie de Aluminium daktrim bestellen. Een daktrim is eigenlijk een randprofiel voor daken. Naast het voordeel van de uitstraling van dit product geeft het platte daken ook nog extra bescherming tegen lekkage, vuil en vocht. Ideaal dus als je het aan ons vraagt!

Soorten en kleuren dakprofielen:

Om je een zo ruim als mogelijke keuze te geven hebben wij verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Bij Nubuiten kan je kiezen voor een rechte daktrim in 3 maten en de beschikbare kleuren:

  • Daktrim 45 x 45 (aluminium en zwart)
  • Daktrim 60 x 64 (aluminium, wit en antraciet)
  • Daktrim met kraal 26 mm(aluminium)

Overige producten

Vergeet niet bij het plaatsen van je bestelling de hoeken, koppelstukjes en schroeven mee te bestellen deze zijn zeker essentieel en zijn net zoals de rechte delen te bestellen in verschillende maten en kleuren zorg dat je alles bijpassend besteld zodat de maat niet verschillend is van jou afwerking.

Welke schroef geschikt is zie je hier: Klik hier voor onze bijpassende daktrimschroef aluminium of in het zwart klik dan hier! 

Onze projecten

Wij zijn heel erg enthousiast over dit product en gebruiken dit onderdeel dan ook vaak in onze eigen projecten. Benieuw hoe dit eruit komt te zien na plaatsing? Klik dan hier voor een enkele voorbeelden van onze projecten.

Kom langs bij NuBuiten!

Jarenlang maken wij al gebruik van dit onderdeel bij onze buitenverblijven. In ons experience center in Hardinxveld-Giessendam staan dan ook een aantal modellen opgesteld met deze afwerking lijst. Onder genot van een kopje koffie of thee geven wij je dan ook graag advies voor nieuwe projecten. Waar kan je ons vinden? Klik hier om NuBuiten te ontdekken.   

daktrim hoeklijn dak afwerking epdm Daktrim hoekprofiel antraciet buitenhoek Daktrim koppelstuk rvs dak