Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Composiet tuinwand of schutting

Natuurlijke schoonheid en duurzaamheid komen samen in onze composiet tuinwanden. Of je nu je buitenruimte wilt verfraaien of privacy wilt creëren, onze composiet tuinwanden zijn de perfecte keuze. Onze composiet tuinwand planken zijn uitstekend geschikt voor gebruik in een overkapping of voor het creëren van een schutting.

Ontdek nu onze tijdelijke aanbieding: ontvang 10% korting op ons hoogwaardige composiet! En wist je dat wij tevens de goedkoopste aanbieder zijn per m² in vergelijking met onze concurrenten? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en profiteer vandaag nog van deze scherpe deal.

Let op: Onze composiet tuinwand planken, hoewel duurzaam en onderhoudsarm, hebben een beperkte brandwerendheid en voldoen niet aan de vereiste normen voor gevelbekleding in bouwvoorschriften en regelgeving. Op zoek naar een composiet plank geschikt als gevelbekleding klik dan hier.

Welk type wil je?