Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schaaldelen

Douglas planken waar de zijkant van de boom nog te zien is. Ook wel Onbekantrechte delen genoemd. De breedte van de schaaldelen verschillen, aangezien ze gezaagd zijn uit een ronde stam. 

Douglas Schaaldelen

Schaaldelen zijn planken met schors die gezaagd zijn uit ronde boomstammen van de Douglasspar. Doordat de stam rond is zit er variatie in breedte, hiermee creëer je een speels effect aan een gevel of bij jouw tuinafscheiding. Door het verschil in breedte dien je er rekening mee te houden om voldoende planken te bestellen. Het advies is om extra planken te bestellen voor voldoende dekking.

Douglas schaaldelen geven een robuust en natuurlijke uitstraling aan jouw tuin, tuinhuis of overkapping.

Douglas Schaaldelen kopen

Bestel jouw douglas schaaldelen in onze webwinkel door onze grote voorraad is het mogelijk de schaaldelen binnen 72 uur te leveren. Vul je postcode in en kijk of dit mogelijk is jouw regio. Wil je de schaaldelen liever afhalen? Dit kan bij één van onze afhaallocaties door heel Nederland en Vlaanderen. Heb je eerst advies nodig, of wil je een douglas oplossing laten realiseren door een van onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam en onze Douglas experts helpen je graag verder.

Douglashout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw douglashout online; zo ben je er zeker van dat je de laagste prijs betaald, het douglas hout snel geleverd wordt en dat je kan rekenen op onze deskundige service en ondersteuning voor jouw project! Bezoek gerust ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, tussen Gorinchem en Dordrecht, lokaal gelegen in Nederland. Bekijk onder het genot van een kop koffie ons assortiment tuinhout, hardhout en ons assortiment overkappingen.

Schaaldelen douglas experts nubuiten hardinxveld-giessendam Douglas Schaaldelen duurzaam robuuste planken schaaldelen douglas uit stam gezaagd robuust hout houthandel nederland