close
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Tuinaccessoires

Variabele tuinaccessoires vind je bij NuBuiten. Van borderrol, brievenbus tot sierpoort. Is jou gewenste accessoire niet op voorraad? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten.

Ga snel naar (swipe) :

Tuinaccessoires

Op zoek naar een passende accessoires voor in de tuin? Bij NuBuiten ben jij aan het juiste adres! Zo kan je lekker tot rust komen in een hangmat, of genieten van een mooie rol kunstgras. We hebben accessoires voor je huis, zoals een brievenbus en een sierpoort. Dat is nog eens mooi binnen komen! Misschien haal jij de post tegenwoordig wel uit een moderne brievenbus.

Tuinaccessoires kopen.

Wij leveren de hoogste kwaliteit, zo bij je deur. Bij hoge bedragen krijg je zelfs gratis verzending, en dat al binnen 72 uur! Tuinaccessoires leveren wij met de hoogste kwaliteit garantie, zo hopen wij jou net zo blij te maken als onze 100.000 andere tevreden klanten.

Tuinaccessoires bestel je online bij nubuiten.nl: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bezoek gerust ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, tussen Gorinchem en Dordrecht, lokaal gelegen in Nederland. Bekijk onder het genot van een kop koffie ons assortiment accessoires. Hier kan je ook inspiratie op doen voor bijvoorbeeld een overkapping of blokhut.

Zonnedoek - Tuinaccessoires Sierpoort Tuinaccessoires Kunstgras - Tuinaccessoires