Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Redwood planken

Onze redwood planken zijn een populaire keuze voor buitenprojecten zoals terrassen, veranda’s en schuttingen. Door hun duurzaamheid en sterkte, geven deze planken een prachtige natuurlijke uitstraling aan jouw buitenprojecten. Kies voor kwaliteit en bestel nu jouw redwood planken bij ons.

Redwood planken 

Redwood planken zijn een populaire keuze voor buitenprojecten zoals terrassen, veranda's en schuttingen. Deze planken zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar bieden ook een prachtige natuurlijke uitstraling. 

De afkomst van Redwood hout 

Redwood is een soort hout dat afkomstig is uit Californië en Oregon in de Verenigde Staten. Het is bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen rot en insecten, waardoor het een ideale keuze is voor buitenprojecten. Bovendien is redwood een hardhoutsoort, wat betekent dat het sterk en duurzaam is. Dit maakt het ideaal voor constructieprojecten waar stevigheid en duurzaamheid van groot belang zijn. 

De voordelen van Redwood hout 

Een van de grootste voordelen van redwood planken is dat ze gemakkelijk te werken zijn. Ze zijn eenvoudig te snijden, te boren en te schroeven. Dit betekent dat ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan projecten, waaronder terrassen, veranda's, schuttingen en zelfs meubels. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verven of te beitsen, waardoor ze eenvoudig aan de persoonlijke smaak kunnen worden aangepast. 

Waarom kiezen voor Redwood planken? 

Redwood planken zijn ook een milieuvriendelijke keuze. De redwood bomen worden gekweekt in gecontroleerde kwekerijen, waar ze worden gekapt en vervangen door nieuwe bomen. Dit zorgt ervoor dat de redwood voorraad duurzaam blijft. Bovendien zijn redwood planken biologisch afbreekbaar, waardoor ze minder impact op het milieu hebben dan veel andere soorten hout. 

Een ander voordeel van redwood planken is hun prachtige natuurlijke uitstraling. Redwood heeft een warme, donkere kleur met prachtige nerfstructuur. Dit geeft een prachtige natuurlijke uitstraling aan elk project waar ze in worden gebruikt. Bovendien worden de planken vaak gebruikt voor hun natuurlijke look in combinatie met moderne ontwerpen, wat een prachtig contrast creëert. 

In conclusie zijn redwood planken een uitstekende keuze voor buitenprojecten zoals terrassen, veranda's en schuttingen. Ze zijn duurzaam, sterk, eenvoudig te werken en bieden een prachtige natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en een duurzame keuze voor de jouw tuinproject 

Redwood planken bestellen bij nubuiten.nl 

Wij hebben een groot assortiment Redwood planken en ander Redwood hout. Zodat je gehele tuinproject voorzien kan worden van deze prachtige houtsoort. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom langs in ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam voor een adviesgesprek met één van onze hout specialisten en creëer jouw droomtuin!