Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Grenen palen

Grenenhout, is goed te verwerken tuinhout, van een zachte maar sterke houtsoort grenen. 
Ideaal voor jouw tuinproject verwerk je onze houten grenen palen. 

Grenen hout  

Grenen is na vuren en douglas één van de populairste houtsoorten en voordelig geprijsd. Het laat zich gemakkelijk verwerken en is als geïmpregneerd hout geschikt voor vele buitentoepassingen. Grenenhout heeft een klassieke uitstraling en is groen van kleur. Met name voor schuttingen en gevelbekleding is Grenenhout gemakkelijk te verwerken. Grenenhout is zachthout en valt in duurzaamheidsklasse 4 en daarnaast zal geïmpregneerd Grenenhout zal 5-10 jaar meegaan. Bij buitengebruik wordt het daarom ook vaak(onder druk) geïmpregneerd. Door de impregnatie is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot.  Daarnaast is al ons tuinhout FSC gecertifieerd!  

 

Grenen palen 

Grenen palen bij NuBuiten.nl zijn voordelig en snel geleverd. Op zoek naar palen voor jouw tuinconstructie? Dan ben je aan het juiste adres! Grenen is een voordelig houtsoort die veel wordt toegepast. Het hout heeft een klassieke uitstraling en heeft een lichte, geelachtige kleur. 

 
Grenen houten palen kopen  

Vrijwel al ons Grenenhout is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan jouw Grenenhout laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen(op afspraak). Heb je eerst advies nodig of wilt je een Grenen oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze experts adviseren je graag!  

 
Grenen hout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!  
Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw Grenenhout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het Grenenhout razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Grenenhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Grenenhout.