Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Verzinkte dakgoot

Voor de juiste afwatering en tegen bescherming van waterschade is een dakgoot een essentieel product en zeer aan te raden. De verzinkte variant is van top kwaliteit en is beschikbaar voor verschillende daktypes. De goot is ideaal voor jouw tuinhuis, blokhut, chalet, stal of een garage!

Verzinkte dakgoot  

Bij NuBuiten bestel je eenvoudig je dakgootset compleet, zo hebben wij de sets al samengesteld waardoor je niks te kort zal komen. 

Een dakgoot, wat is het?  

We zullen het kort maar krachtig houden, dit is een halfronde bak die alleen tot functie heeft om het water af te voeren naar een bepaald plek. 

Verzinkt 

Onze dakgoten kunnen geleverd worden in drie uitvoeringen, titaanzink en antraciet en waar het nu om draait verzinkt. De stalen dakgoot is verzinkt en heeft een zinklaag van 275 g/pm het is verzinkt aan 2 zijdes en wordt gezien als hoogwaardig verzinkt staal, de materiaaldikte is 0.6 mm en net iets dunner dat de overige 2 materialen. 

Voor welke daktypes is de verzinkte dakgoot beschikbaar 

Bij NuBuiten bieden wij de dakgoten aan voor 3 type daken, dit is mogelijk voor een Lessenaar dak, zadeldak en een vierhoekig dak.  

Per project zal het verschillen welke voor jou geschikt is, dit ligt dus aan de dakvorm. Daarbij bieden wij verschillende maten aan tot een dakoppervlak van 100 m2, bereken hiervoor de omtrek van jouw dak om te weten welke voor jou geschikt is. 

Type dakgoot 

Naast de verschillende daktypes en lengtes zijn er 2 type sets: 

  • Type 110  
  • Type 125  

Type 110 heeft een breedte van 127 mm(goot) en wordt aangeboden bij een Lessenaar dak en Vierhoekig dak. Het type 125 heeft een breedte van 143 mm(goot) en zijn beschikbaar voor alle 3 de daktypes.  

Wat zit er allemaal in deze dakgoot set? 

De sets worden compleet geleverd om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken laten wij je graag zien wat je per set ontvangt: Klik hier voor de inhoud van de dakgootset verzinkt.  

Welke opties kunnen wij nog meer bieden: 

We hebben het al een beetje verklapt de dakgoten zijn er nog in 2 andere materialen de 2 andere opties ziet u hieronder terug: 

Vraag advies! 

De keuze is enorm en we geven je hier graag advies bij, kom je er niet uit? Kom langs in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam of neem contact op met onze klantenservice: Klik hier om met ons in contact te komen! 

verzinkte dakgoot goot afwatering overkapping afwatering verzinkt zink dakgoot t-stuk verzinkte afwatering dakgoot blokhut zink