Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Spelen

Buitenspelen is voor uw kids het mooiste wat er is! Met speeltoestellentrampolinespeelhuisjebuitenspeelgoedvoetbaldoel en bijvoorbeeld een duikelrek van NuBuiten.nl wordt buitenspelen pas echt leuk! Kijk snel verder!

Merken

De hoogste kwaliteit speeltoestellen!

Buitenspelen met NuBuiten

Buitenspelen is voor uw kids het mooiste wat er is! Met speeltoestellentrampolinespeelhuisjebuitenspeelgoedvoetbaldoel en bijvoorbeeld een duikelrek van NuBuiten.nl wordt buitenspelen pas echt leuk! 

Waarom is buitenspelen zo belangrijk?

Als een kind aan het buitenspelen is, maakt het meer vitamine D aan door het zonlicht. Dit zorgt voor een goede weerstand, sterke botten en een goed gebit. Ook is het goed voor de ogen! Laat ze buitenspelen met spullen van NuBuiten!

Online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment voor buitenspelen.